AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, Beşikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen şenliğinde konuştu. Şenlik dolduran binlerce kişiye hitap eden Köseoğlu, “Yeni açıklanan projelerin maliyeti yaklaşık 10 katrilyon liradır. Parti kimliğinden sıyrılıp lütfen hizmete oy verelim. Trabzon’u hizmette şampiyon yapalım” dedi. 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından Doğu Gözaçan Kültür Parkı’nda organize edilen Beşikdüzü Uçurtma ve Balon Şenliği’ne AK Parti Milletvekili Adayları Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora da katıldı.
Şenliğe katılan vatandaşlara hitap eden Köseoğlu, “Trabzon’un özel ilçesi Beşikdüzü’nü saygıyla selamlıyorum. Şalpazarı’nda Çepnilerin kıyafeti olan giysiyi giyinip sizlerin huzuruna çıkmıştım. Ben biliyorum ki Çepnilik Beşikdüzü için de son derece önemli bir kavramdır. Ben Beşikdüzü’nün de Ayşe’siyim, dolayısıyla Beşikdüzü’nün de adayıyım. Beşikdüzü bugüne kadar eğitime en fazla önem veren ilçelerimizden birisidir. Beşikdüzü kadınlara en fazla değer veren ilçemiz. Bununla gurur duyuyorum. Bu seçim Trabzon’da kadınların seçimi. Diğer partilerin Trabzon’da kadın adayları yok. Kadınları yok sayan bir anlayışla seçime giriyorlar. Diğer partiler kadınlara, ‘Siz sadece oy verin, biz seçilelim’ diyor. Biz de diyoruz ki ‘Trabzon’a kadın eli değsin, kadın mührü vurulsun inşallah’. Trabzon’un Ayşe’si olarak daha önce hangi partiye oy verirseniz verin ama bu dönem kadın kimliğine sahip çıkmanızı istiyorum. Kadın duyarlılığı ile sizlere hizmet etmeye söz veriyorum. Trabzon bu seçimde hizmete oy verecektir. Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu diyor ki Beşikdüzü’nü il gibi yapacağım. Biz de daima onun yanında olacağız, destekleyeceğiz. Beşikdüzü il gibi olurken Trabzon da zirve yapsın” dedi.
TRABZON’U HİZMETTE ŞAMPİYON YAPACAĞIZ
Köseoğlu, AK Parti iktidarı döneminde Trabzon’a 13,5 katrilyon liralık yatırım yapıldığını belirterek, “Yeni açıklanan ve yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerin maliyeti de yaklaşık 10 katrilyon liradır. Parti kimliğinden sıyrılıp lütfen hizmete oy verelim. Trabzon’u hizmette şampiyon yapalım” dedi. 
Köseoğlu, daha sonra Sait Uçar’ın türküleriyle renk kattığı şenlik alanında kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşırken fotoğraf taleplerini geri çevirmedi.