AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alper Bektaş ile Köprübaşı’na giden AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, burada Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Karakaş, ve partililer tarafından karşılandı.
Önce esnaf ziyareti yapan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Köseoğlu, daha sonra da ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık ve Belediye Başkanı Ahmet Tekke’yi de makamında ziyaret eden Köseoğlu, ilçenin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulumdu.
Milletvekili Köseoğlu,  7 Haziran Genel Seçimlerinde ortaya çıkan sonucu iyi okuduklarını ve gerekli mesajı aldıklarını belirterek, “7 Haziran’da bir seçim icra ettik ve gerçekten önemli bir seçim süreciydi. Gönül arzu ederdi ki tek başına iktidar olalım ancak bu mümkün olmadı ama üzüntüye kapılmamak lazım. İstediğiniz kadar çalışıp çabalayın Allah’ın bir takdiri ve milletin de bir iradesi var. Demokrasilerde hükümetin değişme yeri sandıktır. Seçilmişlerin imtihan yeri sandıklardır bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Seçmenler güneydoğuda kendi iradesiyle oy kullanamamışlardır. Onun dışında batıda gerçekten herkes hür iradesiyle oylarını kullandı ve bu irade sandığa yansıdı. AK Parti bu seçim sonuçlarıyla beraber Türkiye’nin omurgası olduğunu, ana yapısı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bizlerin bundan sonraki hedefi Trabzon’umuzu bıraktığı yerden devam ettirerek daha üst seviyelere taşımaktır. Tekrar bizlere seçim süresince destek veren tüm partili, partisiz arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Köseoğlu, dün de Sürmene’de AK Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, il başkan yardımcıları Arzu Yalçınalp ve Ali Kaan’la birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.