AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, sabah erken saatlerde başladığı ziyaretleri hız kesmeden sürdürüyor. Mahitapoğlu, Of İlçe teşkilatını ve Of medya derneğini ziyaret ettikten sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek, hasbihal etti. Of esnafı ile fikir alışverişinde bulundu. Cumartesi gün gerçekleşen  temayül yoklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve adeta bir aday gibi vatandaşla kucaklaşan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, barış sürecinin de ülkeye huzur ve güven kazandırdığını ifade etti.

Mahitapoğlu, “Türkiye’nin sorunlarla boğuşması dış güçlerin en büyük isteği. Global pazarlarda kendilerine rakip istemeyen bu güçler bölge huzurunun bozulması ve kan akmasından nemalanırken Türkiye ekonomisinin de çöküşe geçmesini ve kendilerine muhtaç olmasını istiyor. Uzun yıllardır başarılı oldukları bu konuda AK Parti İktidarı ile hüsrana uğrayan bu güçler büyüyen ve lider konuma gelen Türkiye’nin varlığından rahatsız olmaya devam edecektir.

7 Haziran bu anlamda Türkiye’nin en önemli kararı vereceği, istikrarın ve huzurun sürmesi için, susan salaların toprağa gömülmesi için, bölgenin yeniden güçlenmesi ve ekonomik yatırımların artması için önemli bir dönemdir. Bu seçimde kazanan taraf herhangi bir siyasi partiden çok Türkiye’nin kazanması önemlidir. Kazanan Türkiye olacaktır” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar Hanefi Mahitapoğlu’nun tanıdıklarını ve hemşehri olduğu için kendi bölgelerinden aday olmasının mutlu olduklarını ve destek verdiklerini belirttiler.