AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Şeref Malkoç,  partisinin temayül yoklamasında teşkilatların gösterdiği duyarlılığa, katılım oranındaki yüksek orana teşekkür için ilçe teşkilatlarına teşekkür gezilerine çıktı.

Malkoç, Akçaabat, Ortahisar ve Çaykara ilçe teşkilatlarına yaptığı teşekkür ziyaretinde, temayüle katılımın yüksek oranda gerçekleşmesinin AK Parti’nin en önümle gücü olduğunu belirtti.
Bütün parti üyelerinin temayüle gösterdiği hassasiyetin Trabzon özelinde katılım oranı açısından Türkiye ortalamasının üzerinde olmasının da ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Malkoç, “Bu duyarlılık hassasiyet sahiplenme duygusu, AK Parti’nin milletten aldığı en önemli gücün göstergesidir” dedi.

YOL HARİTAMIZI BAŞBAKANIMIZ ÇİZDİ

Şeref Malkoç, 2015 7 Haziran genel seçimlerinden sonra Trabzon ve çevresi ile ilgili olarak takip edilmesi gereken yol haritasını Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun çizdiğini belirterek “ Sayın Başbakanımızın Ordu’da çizdiği yol haritasındaki hedeflere ulaşmak için 7 Haziran’dan sonra kolları sıvayacağız” dedi.

Malkoç temayülün sonuçlarından çok katılım oranının yüksekliğinin kendisini sevindirdiğini belirterek “ Bu tür sahiplenmeler teşkilatın duyarlılığı canlılığı her şeyden önemlidir. Her bir teşkilat mensubunun gösterdiği sahiplenme duygusu biz milletvekili aday adaylarını da son derece olumlu yönde motive etmektedir” dedi.

Malkoç, Başbakanın yol haritası olarak bize verdiği dediği Trabzon yatırımları ile ilgili olarak da şunları söyledi..

“Trabzon Merkez Araştırma Laboratuvarı, Ulusal Su Ürünleri Gen Bankası, Trabzon Havalimanına ikinci pist, Trabzon-Erzincan Demir Yolu Hattı'nın etüdü, Kanuni Bulvarı, Güney Çevre Yolu, Yıldızlı Yonca Kavşağı, Trabzon’da bin 790 kişilik yeni öğrenci yurdu, 68 kilometre Çarşıbaşı Trabzon Araklı ve 74 kilometre Bayburt Çaykara yolları, KTÜ alt yapı faaliyetleri, Ortahisar tarihi doku  sağlıklaştırma projesi, Milli Park Projeleri, öncelikle ilgileneceğimiz takip edeceğimiz projeler olacaktır”