Basında çıkan MHP haberlerinde her ne kadar bu böyle yansıtılmıyorsa da, gerçekte MHP güçlü bir partidir. Her ne kadar MHP tabanında bir kaynama olsa da aslında bu, MHP’nin tabanından gelen ihanet noktasındaki bir tepki değil aksine MHP’yi daha güçlü kılacak olan itici bir güçtür.

ÜLKÜCÜ HAREKET GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATA SAHİPTİR

MHP, büyük badireler atlatmış tarihi tecrübelere sahip, gücünü milletinden ve onun değerlerinden alan bir partidir. MHP, Türkiye’de ve Dünya’nın birçok ülkesinde teşkilatlanmış en büyük gençliğe sahip organizasyonlardan birisidir. Son zamanlarda MHP haberleri yayınlayan birçok medya organlarında, MHP üzerinde, bölme- parçalama oyunlarına başvurduklarına şahit oluyoruz. MHP ve tabanına hitap eden MHP ve Ülkücü haberleri yayınlayan haber sitelerine de bu durum sirayet etmiştir. Bilerek ve bilmeyerek böl parçala yut taktiği güdenlere çanak tutar hale gelmiştir.

MHP HABERLERİNE DİKKAT!

MHP teşkilatına sahip ve muhalif olanlar; ‘EVET’ diyenler ve ‘HAYIR’ diyenler şeklinde içten içe bir bölünmenin olduğu gerçeğini hiç kimse inkâr edemez. MHP haberleri yayınlayan haber gazetelerine veya Milliyetçi Hareket Partisi Haberlerini sunan medyaya baktığımızda bu bölünmüşlüğü aleni görmekteyiz.

BU DURUMA ÜLKÜCÜLERİN CANI SIKILIYOR

Bir zamanlar ideolojik anlamda, fikri ve zikri açıdan hiçbir şekilde uyuşamayan karşıt fikre ve zihne sahip insanların, felsefi, ideolojik, sosyolojik, politik fikirleri veya yönlendirici, zihin bulandırma gayretleri açısından tehlikeli yazıları yayınlanabilmektedir. Kabul edildiğinden ötürü değil belki ama kendisinin de içinde bulunduğu camianın teşkilat yöneticilerine karşı kullanmak üzere yayınlamaktadırlar. Beş para etmeyen, küfür düzeyindeki yazıların MHP haberlerini yapan ülkücü sitelerde Muhalif oldukları kendi teşkilatların yöneticilerini vurmak amacıyla yayınlanması birçok ülkücünün canını sıkmakta ve midesini bulundurmaktadır.

MHP TABANINDA İHANET DEĞİL İTAAT YOKTUR

Ülkücüler, birlik-beraberlik ve kardeşlik içerisinde doğru bildikleri ve kutsal saydıkları yolculuklarına devam etmelidir. Bir takım problemlerin çözülme yeri sokaklar ve meydanlar olmamalıdır. Yukarıda söylediğimiz gibi inanıyoruz ki, MHP tabanından gelen tepkiler ülkücü harekete ihanet noktasında gelen tepkiler değil, Milliyetçi Ülkücü hareketin daha ileri merhalelere varması için gösterilen tepkilerdir.

Kaynak: http://www.kapsamhaber.com