Milliyetçi Haraket Partisi Trabzon teşkilatlarında seçim heyecanı sürüyor. Bugün Araklı ilçesi’nde, Trabzon’daki ilk çift listeli kongresini gerçekleştirdi. Hasan Demiray ve Baki Malkoç isimleri yarıştığı kongrede partililer önemli açıklamalar yaptılar.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’da kongrede söz alarak yine iktidarı eleştiri yağmuruna tuttu

2015 seçimlerinin öneminden bahseden Aydın, ‘Hızlı bir şekilde genel seçimlere hazırlanmalıyız. Bu seçimleri ciddiye alıyoruz. İlçelerimizde görev yüklenecek her arkadaşımızın mesai vererek bu görevleri yapmasını da canı gönülden arzu ediyoruz. Burada seçilen bütün arkadaşlarıma başarı dileklerimizi ve tebriklerimi iletiyorum.

YENİ TÜRKİYE DEDİKLERİ BAKIN NEDİR?
Değerli arkadaşlar, Türk Milletti’nin önüne koyduğu yeni Türkiye ile ne anlatmak istiyor. Bunun iyi anlaşılması gerekiyor.
Onlar yeni Türkiye derken, söyleyip içini dolduramadıkları ama fiiliyatta Türkiye’yi getirecekleri nokta belli.  Azınlığı bütünün önüne koyup.  Azınlıklardan yeni bir federadif yapı özerk yapılara dönüştürülmüş ayrıştırılmış bir Türkiye yaratmak.
Yeni anayasası ve devlet yapısı oluşturulmuş bir Türkiye.
Bu kavramların içinde adım adım gidişi görüyor ve yaşıyoruz. Herkes olayların içinde olsa yaşa herkes gittiğimiz yeri görecektir. İdari manada Türkiye bölünmüşlüğü kirli bir pazarlıkla, adına çözüm süreci koydukları anaların gözyaşlarını kullandıkları bir yöntem ile hayata geçiriyorlar.

DÖNEKLERE HARAM MEDYALARININ KAPILARINI AÇTILAR

Bunu yapanlar arsız. Şunu kabul edeceğiz. Mesafe aldılar. Çünkü bunu yürütenler devletin gücünü kullanarak kendilerinde oluşturdukları haram medyada Türkiye’ye ne kadar düşman unsur var ise her biri ile ittifak yaptılar.

Ne kadar dönme dönek varsa hepsine haram medyalarını açarak bu planı adım adım uygulamaya çalışıyorlar ve kabul edelim başarıyorlar da.

Bu millet ne olmuş, uyumuş, kanı uyuşmuş. Bu olanlar herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Görmüyorlar mı?

ASKERİ KIŞLAYA POLSİ KARAKOLA HAPSETTİLER

Cizre’de yol kesip pasaport kontrolü yapıyorlar.

Mardin’in bu ilçelerinde bunlar özerklik ilan etmediler mi? Yolları kazıyarak orada engeller oluşturup videolarını yayınlamadılar mı? Herşey apaçık ortada. Bunlar yapılırken Başbakan’da televizyonlara çıkmış ‘Kamu düzeni sağlanmalı’ diyor. Kim sağlayacak kamu düzenini. Sayın Başbakan. Müsamere çocuğu gibi ortalıkta geziyorsun. Sen sağlayacaksın. Kamu düzeni dediğin  devlet varlığının bölgede gösterilmesidir. Askeri kışlaya, polisi karakola kilitledin. Asker’in validen izinsiz sokağa çıkmasını yasakladın. Sen kendi elinle, devleti oradan çekerek o alanlara PKK’nın güçlerinin yerleşmesine imkan vererek, kamu otoritesini yok ederek altın tepsi içersinde oraları bölücülere ikram ediyorsun.

O bölge devlet eliye bölücülere altın tepsi içinde ikram edilmektedir. Başbakan kamu düzeni sağlanmadan bu işler olmaz diyerek acizliğini, beceriksizliğini, oraları PKK’ya teslim ettiğini açıkça ortaya koyuyor. Bu bir acizlik açıklamasıdır.

Bunun sonu ne olur biliyor musunuz. 6-7 ekimde yaşadıklarımız bu Türkiye’de ne olacağını bize gösteriyor. O zaman 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. Askerimiz kalleşçe öldürüldü, eşinin yanında ensesinden vurularak şehit edildi.

Felaket ben geliyorum dedi. Gelen o felaket Türkiye’nin varacağı noktayı tüm Türkiye’ye gösteriyor. Uyarıyoruz. Bunun sonunda çok kan ve gözyaşı akacaktır. Bunu görün silkelenin ve kendinize gelin.

HARSIZLIK YAPARKEN YAKALANDILAR

Bunlar herşeyi yapacak hale geldiler. Bunlar 17 Aralık’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar. Allah kimsenin durumuna bunları düşürmesin. Adli Tıp’da bu ses kayıtlarının yer aldığı kasetlerin gerçek olduğunu da ifade etti. Bu iş sabitleşti. Hırsızlık yapana hırsız denir.

Bu arsızlara, uğursuzlara, ahlaksızlara Türkiye’yi mi teslim edeceğiz. Onun için herkes elini taşın altına koymalı birşeyler yapmalıdır. Dönem küskünlük, dargınlık dönemi değildir. Herkesin el ele vererek bu büyük belayı başımızdan defetmek için gereğini yapmalıyız.

 CUMHURBAŞKANI DA BAŞBAKAN DA MİLLETE YALAN KONUŞTU
Geçen hafta mecilse Milli Savunma Yasasını konuşurken birden gündem dışı bedelli askerlik konusu geldi. Bakınız bir ay önce Başbakan televizyonlara çkıp ‘Biz fakir çocuklarına bu zulmü yapamayız, bedelli askerlik diye birşey yok’ dedi. Ben de hanıma dedim ki ‘görürsen bedelli çıkacak çükü bunlar ne diyorsa tersini yapıyorlar’ Bir ay sonra bedelli çıktı. Fakirin yapıp, zenginin yapmaması olur mu arkadaşlar.  Cumhurbaşkanı olmaz, dedi fakirin çocuğu da faydalanmalı dedi. Sonra o da sustu.  Cumhurbaşkanı yalancı, Başbakanı yalancı. Allah aşkına nasıl bir ülkede yaşıyoruz.

Fakir çocuklarına zulüm etmek neymiş bunlara sormalıyız. Maskelerini indirmeye devam etmeliyiz.
Bakın şu şiiri iyi dinleyin.

Yemen yolu çamurdandır, karavanam bakırdandır, zenginimiz bedel verir, askerimiz fakirdendir.
Evet zengin ile fakir arasına böylesine uçurum koyan, hak yiyenlere mutlaka hesap sormalıyız

EKONOMİ BIÇAK SIRTI BUNLAR SARAY YAPIYORLAR
Türkiye’de ekonomi de kötüye gidiyor. Cari açık durdurulamıyor. En son ay 47 milyardolar açık var. Bu paranın milli gelire oranı yüzde 5. Ama büyüme yüzde 3. Bu makasın kapanması mümkün değil.

Türkiye bıçak sıntında. Bütçenin denkleştirilmesi lazım. Ama onlar ne yapıyorlar. Kendilerine saray yapıyorlar. 1 katrilyon 375 trilyona saray yaptılar. 2 katrilyonu buluyor yaptığı harcama. Şimdiye kadar Çankaya vardı, yeni bir köşke ihtiyaç var mı? Bakın yeni yapılan yerin ruhu da yok. Çankaya’daki köşkün bir manevi iklimi vardı. Kuvayi Milliye’nin 7 düvele karşı verdiği mücadelenin nişanesiydi orası. Aksaray’ın ruhuda yok. Bu millet yapılan bir zulümdür bu saray. Yerin altında da en az bin oda. Kaçma delhizleri yapmışlar. Hırsız nasıl kaçacağını da hesap etmişlerdi.

AKSARAY’A HARCANAN PARA İLE NELER YAPILIRDI
548 adet 500 kişilik cami yapardı, 685 adet 1000 kişilik öğrenci yurdu yapılırdı, 34250 adet 100 metrekarelik ev yaparsın, 685 tane 24 derslikli okul yaparsın, 100 yataklı 55 adet devlet hastanesi yaparsin, 2472 adet madenlere yaşam odası yaparsın. Ey hükümet yeraltına gömdüğümüz işçilerimizin cenazelerini daha dün çıkardık. Sen onlara yaşam odası yaptırsaydın evlatlarımız orada can vermezdi.

Değerli arkadaşlar bunları kulağımıza küpe edip iyi anlatmamız lazım.

Ne oldum delisi olmuş, yüzsüzler, riyakarlar. Hiçbirşeyde sınır tanımıyorlar. En son Milli Güvenlik Kurulu toplandı. Burada Paralel ile birlikte tüm cemaatler ile ülkücülerde parallel örgüt sayıldı. Düşünün ülkedeki tüm cemaatler ve tarikatler ile ülkücüleri paralel örgüt saydılar. Cumhurbaşkanı çıktı yalanladı. Bu da olayın doğru olduğunu gösterir. Çünkü hiç doğru konuşmuyor ki

ÖCALAN KARİZMATİK BİR LİDERMİŞ BUNU BAŞBAKANIN DANIŞMANI SÖYLEDİ

Ülkemiz ne hallere getirildi, bakın geçen akşam televizyonda izliyorum.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni danışmanı Ermeni uyruklu Etyen Maçhupyan Öcalan’ı öve öve bitiremedi.

Neler söylemedi ki: İdolojik olarak gerçek bir lider ve rehbermiş. Ona birşey verilmesine gerek yok ki o zaten alıyormuş. Bu durumda kendisini karizmatik hale getiriyormuş. Nerde söylüyor bunu televizyonda. Arkadaşlar daha ne olması gerekiyor. Bebek katiline karizmatik lider diyen bir başbakan danışmanı var karşımızda. Ve bunu kendine danışman yapan bir Başbakan. Daha ne olacak Allah aşkına. Bu seçimlerde bunları anlatmak boynumuzun borcudur.

BÖLGEDE DE HALKIMIZ İSYANDA

Bölgemizde de bunlar yüzünden binlerce insan mağdur oluyor.

Gümüşhane’de büyük bir miting yaptılar. Orada kapanan altın madeninde çalışan insanlar aç kaldı. Açıkta kaldı. Neden. Kendi hırsızlıklarını ortaya çıkaran insanlara her türlü zulmü yapıyorlarda ondan.

Araklı’nın bir köyü. Yolu olmayan bir mahallede cenaze teleferik ile taşındı. Giresun’da yaşanılamayacak bir evde yürek yakan feryadı okudum. İşte bunlar bugün oluyor arkadaşlar.
Beyazı seyah diye, kötüyü iyi diye, yanlışı doğru diye, yaptığı piarla kendini millet sevdirmiş bu siyasal iktidarın maskesini düşürmemiz gerekiyor. Bunu bizden başka yapacak kimse yok. Bunu biz yapacağız.