MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, yeni yönetim kurulunu basına tanıtırken MHP Trabzon Miiletvekili Koray Aydın'ın çok önemli mesajlar verdi. 

TEBCRÜBE İLE İSTİKBAL

MHP Ortahisar İlçe yönetim kurulu açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Burhan Bekar, "Yönetimim kurulumuzda 17 arkadaşımız 20-35 yaş grubunda bulunmaktadır. Biz yönetime gelirken bir iddiayı ortaya koyarak, 'Tecrübe ile istikbali birleştirmek istiyoruz' dedik.

Bugün burada bir amaca yönelik yönetim oluşturduk. Biz yönetim olarak, bütün gönlümüzü milletimize açtığımız gibi, şu anda geçmişte hangi platformda bulunursa, bulunsun, hangi siyasi oluşumun içinde olursa olsun, herkesi MHP'de siyaset yapmaya davet ediyorum. MHP'yi tabana yayacağız. Tabanın sahiplendiği bir siyasi yapı oluşturacağız. Hedefimiz Ortahisar'da yüzde 40 oy ve Ortahisar'da üye sayımız en az 10 bin olarak belirlenmiş ve bu hedefe bütün gücümüzü ve enerjimizi harcayarak koşacağız” dedi. 

BİRİNCİ PARTİ!

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, " MHP artık yeniden yapılandırma adıyla açılmalıydı. Yeni yeni yüzlerle, yeni yeni arkadaşlarımızla, siz değerlerle birlikte olmalıydı ve oldu da. Ben bu işin en güzel sizler tarafından yapılacağına inanıyorum. 2015'de bu parti Trabzon'da ya birinci parti olacak ya birinci parti olacak. Bütün ilçelerde olduğu gibi Trabzon İl Teşkilatı olarak hep birlikte olacağız. Birlikte nefes alacağız. Bu havayı teneffüs edeceğiz" diye konuştu. 

85 MAHALLEDE ÖRGÜTLENEYECEĞİZ

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yönetime çok önemli bir evrede görev aldıklarını dile getirerek; "Hedefe kilitlenerek, azimle çalışmanız bizim için ümit vericidir. Bu oluşumu meydana getiren arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Trabzon'la tecrübe ve enerjiyi birleştirme hayalimiz vardı. Bu hayata geçiyor. Hep birlikte sahaya ineceğiz. MHP'yi tabana yayacağız. Üye kısıtlamalarının olmadığı, partinin belli üye sayılarına hapsedilmediği, çevreden, köyden, akrabadan değil, tabanın her zerresine göre yayılmış, mahalle ve köylerde teşkilatlanarak, bu partiyi kişilerin tahakkümünden kurtarmak ve MHP'nin gerçek sahiplerine bu hareketi açmaktır. En geç önümüzdeki üç ay içerisinde 85 mahallemizde aynı ilçe teşkilatları kurar gibi örgütleneceğiz. Seçimi, seçim öncesi yapacağımız çalışmalarla netleştireceğiz, seçim zamanı da hasatı kaldıracağız” şeklinde konuştu

BURNUMUZUN DİBİNDE PYD VAR!

Koray, konuşmasını ülke gündemini ilişkin sürdürdü, “Bu ülkeye karşı sorumluluğumuz olacak. Burnumuzun dibinde pyd var, pyd pkknın bir kolu. Şu anda Suriye'de bütün cadde ve sokaklarda Öcal’ın resimleri asılıyor. Irak'ın kuzeyinde oluşmuş olan yapı ile bu yeni bölgeyi yaratılan bir Kobani efsanesi adında yeniden şekillendirme ve biçimlendirme planı gözümüzün önünde şekilleniyor. Kobani efsanesi ile Irak'ın kuzeyi ile Suriye'nin kuzeyini birleştirecek. İsrail oluşacak. Yeni İsrail yeni kurulacak Kürt devletidir. Müslüman görünümlü Amerika” dedi. 

MHP Ortahisar İlçesinin yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:
Burhan Bekar, Adem Sağlam, Necati Çakıroğlu, Ali Kemal Albayrak, Fatih Özçavdar, Serkan Arslan, Erkan Akbulut, Recep Gebiç, Tülin Taşkın, Mehmet Salih Akgün, İdris Hotaman, İlker Kaplan, Ercan Karabacak, Murat Gayretli, Can Kansız, Selman Bitiş, Sanem Çebi Bay, Emine Gülruh Genç, Ömer Öztürk, Kemal Durmuş, Gülşah Bilgin, Fatih İnan, Rüşen Akgül, Orhan Bal, Murat Gedikli, Arif Demir, Ufuk Kurşun, Murat Yiğit, Mihrap Altınışık, Şeyda Kalkan, Eyüp Yanılmaz, Erdoğan Karahaliloğlu, Ali Mete Türker, Atilla Azizoğlu, İlyas Aktaş ve Fatih Genç