61SAAT/ HABER SERVİSİ : MHP Trabzon İl Başkanlığında bugün yapılan başvuru ile birlikte Ahmet Ömeroğlu MHP Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Basın toplantısında ilk söz alan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli şu açıklamalara yer verdi "MHP dakika parti 2.30 dedik 2.30'da başlıyoruz. Ülkemizin meselelerine de böyle bakıyoruz. Hepininz MHP Trabzon İl Teşkilatının Milletvekili aday adayı programına hoş geldiniz, sahadayız artık. Milletvekili aday adayları programını başlattık. Bugün burada çok değerli ağabeyimiz Ahmet Ömeroğlu aday adaylığını açıklayacak. Önce Trabzon'umuza sonra Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MHP Trabzon İl Başkanın Demeli'nin açıklamalarının ardından söz alan Ömeroğlu " Yaklaşan seçimlere doğru ülkemizin halin bir kaç cümle ile ifade etmek istiyorum. Bağımsız kalacağına namusu üzerine yemin eden Cumhurbaşkanı'nın ne durumda olduğunu görüyoruz.  Milletin anasının nasıl belleneceğini söyleyen iş adamlarından yana, sınırlarımızın kevgire döndü, ekonomizin tek dudağı arasında nasıl yerle bir edildiği sürecinden geçiyoruz. Dahaili ve harici düşmanlarınızın nasıl bir işbirliği içinde olduğunu izliyoruz. Bizlere bu yüzden görev düşmektedir.

Bu görevi yerine getirmenin en önemli yolu tecrübemizle elimizi taşın altına koymak hasır olmuştur. Üyesi olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmaya karar vedim.
Kendimi katılımları ile beni şereflendiren dostlarıma emanet ediyorum ve onları da Allah'a emanet ediyorum." diyerek MHP'den aday adaylığını açıkladı.

Öte yandan çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylık açıklamasında Ömeroğlu'nun eşinin de  yaninda bulunması dikkat çekti