DÜZKÖY YİNE ARSLAN DEDİ
Düzköy Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapılan kongrede, raporların okunması ve onaylanmasından sonra seçimlere gidildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, 138 delegeden 106'sı oy kullanırken, kullanılan oyların tamamını alan mevcut başkan Cemal Arslan yeniden ilçe başkanı seçildi.

Arslan'ın başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu ise şöyle oluştu:
''Mustafa Akdoğan, Ali Akyüz, Mehmet Şahin, Aslan Karbuz, Hasan Kalkuz, Şahin Nakkaş, Kemal Serdar, Hakkı Yıldıran, Cemil Türkyılmaz, Selahattin Kör, Hasan Akyüz, İbrahim Yağcı, Bahri Çubukcu, Baki Ofluoğlu, Muhammet Arslan, Ahmet Ergün, Kahraman Öztürk ve Abdurrahman Nazioğlu''








ÇARŞIBAŞI YİNE YILMAZ DEDİ
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda yapılan kongrede raporların okunması ve onaylanmasından sonra seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen ve 252 delegeden 150'sinin oy kullandığı seçimlerde mevcut ilçe başkanı Cevat Yılmaz yeniden ilçe başkanı seçildi.
Yeni yönetim kurulu ise Ekrem Bahar, Recep İhtiyar, Mustafa Gayretli, Mustafa Yılmaz, Ahmet Sevgi, Tuna Eren Esentürk, Nedim Şahin, Yusuf Kılıç, Gökhan Koç, Yaşar Kılıç, Kemal Kocaman, Taner Ölmez ve Halim Dağ'dan oluştu.