“ÇAYKARALI HEMŞERİLERİMİZE YORULMADAN YILMADAN HİZMET EDECEĞİZ”
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezinin programları çerçevesinde Trabzon’un Çaykara ilçesinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Balta “Vatandaşlarımızın yanında olmak bizlere huzur ve refah veriyor. Onların taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Biz bulunduğumuz görevlerde halkımızın hizmetkârı olarak bulunduk ve gece gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Çaykaralı hemşerilerimize yorulmadan yılmadan hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ"
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta daha sonra Çaykara’da bulunan mahalle muhtarlarıyla bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda her mahalle muhtarı kendi mahalleleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, mahalle sorunları sokak sokak ele alındı. Muhtarları tek tek dinleyip sorunları ve taleplerini alan Balta “ Ben aday adaylığım sürecinde Trabzon’da bulunan muhtarlarımıza birer mektup göndererek sorunlarını dile getirmelerini istemiştim. Sağ olsun muhtarlarımızın çoğu geri dönüş yaparak bizle irtibat haline geçtiler. Bu istişare toplantısındaki fikir alışverişimiz vatandaşlara hizmet olarak dönecektir. Mahallelerdeki sorunları belir bir program çerçevesinde muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz. Herkes mahallesinde sorunlarını önce muhtara bildirir ve ona göre hareket eder. Bundan sonra el ele, gönül gönüle vererek Çaykaramıza ve tüm Trabzon’umuza daha büyük hizmetleri birlikte halkımıza kazandıracağız. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız" dedi.

“UZUNGÖL İÇİN TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”
Muhammet Balta daha sonra Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl’e giderek burada turizmcilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Uzungöl dört mevsim doğaseverlere hizmet verdiğini hatırlatan Balta, burada yapılan ve yapılacak her çalışma çok önemli. Bakan Yardımcılığı görevimizde yapılan her türlü çalışma bizlerin çalışma alanı ve bilgisi dahilinde gerçekleşti. Uzungöl yalnız Trabzon ve bölgemiz için değil ülkemiz için çok önemli bir turizm beldesi. Yerli yabancı olmak üzere binlerce Turist buraya gelmektedir. Burada yapılacak her yeni hizmet Uzungöl’ün cazibesini artıracaktır. Buna paralel olarak tesis, konaklama altyapı olarak Uzungöl yılın dört mevsimi canlı kalacak, 12 ay bölgenin cazibe merkezi olacak. Uzungöl için çalışmaları yakından takip edip yasalar çerçevesinde sizlere her türlü desteği sağlayacağız” dedi.