Trabzon'da Karayolları 105. Şube Şefliğini ziyaret eden İncekaçak işçi sorununa değinerek "Türkiye' de 1 milyon kaçak işçi var. Eğer yabancı işçi yasa tasarısı kabul edilirse bu sayı 2,3 milyona çıkabilir. Zamanla artık çocuklarınızın çalışacağı yerler kalmayacak." dedi.

%3 ZAMMA TEŞEKKÜR EDİP ÇEKİLEN SENDİKA MI OLUR?
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İNCE Trabzon'da yaptığı açıklamadas sendikalaşma sorununa dikkat çekerek "1980 yılları ile günümüz Türkiye nüfusunu karşılaştırırsak bir artış görüyoruz. Ancak sendikalaşmaya bakarsak aynı artış burada yok. Sendikalaşma, örgütlenme artmıyorsa birlikten, adaletten, hakların savunulmasında bahsetmek zorlaşır. %3 zam aldığı için teşekkür edip geri çekilen bir sendika olabilir mi?" dedi.
BU CESARETİN ARKASINDA SAĞLAM BİR AVUKAT VAR!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnceTrabzon'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mecliste yaptığı konuşmalarla adından söz ettiren Milletvekili İnce vatandaşların "Hiç tereddüt etmeden, nasıl bu kadar cesur konuşmalar yapabiliyorsunuz? " sorusuna "Mecliste izlediğiniz hemen her konuşmamın ardından beni dava ederler. Beni 13 yıldır o konuşmalarımdan dolayı tüm davalarda savunan bir avukatım var. Sayın Av.Haluk Pekşen bu cesaretin arkasında duran adamdır. Şimdi siz onun arkasında durun ve onu buradan yalnız göndermeyin." dedi.
KARPUZ KELEK ÇIKARSA GERİ VERİRSİN. PEKİ YA VEKİL KELEK ÇIKARSA? 

Trabzon'un Maçka ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP Yalova Milletvekili Muharrem İNCE "Karpuz kelek çıkarsa geri verirsiniz değil mi? Peki ya vekil kelek çıkarsa? O zaman 4 sene beklemek zorunda kalırsınız. Beklemek zorunda kalmayın oy verin gitsinler." dedi.