CHP milletvekili adayı Av. Haluk Pekşen, geçirdiği mide rahatsızlığı dolayısıyla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Bayrak’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. 
Farabi Hastanesi Genel Cerrahi servisinde tedavisi sürdürülen CHP Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Bayrak’ı ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Av. Haluk Pekşen, yoğun seçim çalışması ve stresi altında çalıştıklarını belirterek, “Bu çalışma temposu içinde CHP il örgütümüz, ilçe örgütlerimiz, kadın kollarımız ve gençlik örgütümüz olağanüstü bir çalışma temposu sergiliyor. Bu çalışma temposu içinde dağ tepe demeden koşturuyoruz. Önümüzde Trabzon’un, Türkiye’nin kaderini değiştirecek çok önemli bir seçim sürecindeyiz. Bu süreçte sağlıklı kalabilmeye çok ihtiyacımız var. Ancak ne yazık ki, Merkez İlçe Başkanımız Sebahattin Bayrak arkadaşımız bir rahatsızlık geçirdi. Şimdi çok şükür tedavisi yapılıyor ve kısa sürede tekrar görevinin başına dönecektir. Biz kendisinse çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlığına kavuşması için dua ediyoruz” dedi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Bayrak da, dinmeyen yoğun bir sancıyla karşılaştık, bu sancıyı atlatamamamız nedeniyle mecburen hastaneye geldik. Bağırsağımızda bir sorun var ama herhangi bir cerrahi müdahale olmadan, antibiyotik tedavisiyle sorunun giderileceği doktorumuz tarafından iletildi ve biz şimdi bir hafta kadar hastanede bu tedaviden sonra inşallah işimizin başına döneceğiz” dedi. 

Öte yandan Samsunspor'un efsane kaptan Pekşen'e destek verdi..