Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, haftanın belirli günlerinde kapanan beldelere giderek vatandaşın sorun ve isteklerini yerinde dinleyecek
Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yeni bir uygulamaya imza atarak, hizmet için vatandaşın ayağına gidecek.  Başkan Sağıroğlu, Büyükşehir kanunu ile birlikte kapanarak Yomra Belediyesine bağlanan Kaşüstü, Oymalıtepe ve Özdil’de ki belde binalarına haftanın belirli günlerinde giderek vatandaşların sorunlarını ve isteklerini yerinde dinleyecek. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Sağıroğlu, “Vatandaşımıza en iyi hizmeti yapmak için, gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.  Büyükşehir kanunu ile birlikte ilçe sınırlarının genişlediğine dikkat çeken Başkan Sağıroğlu, “ Hizmet alanımız çok genişledi. Vatandaşımız her sıkıntısına bizlere ulaşıyor ancak, kapanan beldelerimizden ve köylerimizden bizlere gelemeyen, arayamayanlar olabilir. Bunun için haftanın belirli günlerinde kapanan beldelerimizin binalarına giderek buralarda görev yapacağız. Vatandaşımızın sorununu yerinde dinlemek daha iyi olacağını düşündük. Onlar bizim ayağımıza geleceğine biz onların ayağına gideceğiz. Biz kendimizi bu millete hizmet için adadık. Vatandaşa hizmet için gereken ne varsa gocunmadan, yorulmadan yapacağız. Çünkü bizler, bu milletin hizmetkârıyız. Her şey Yomra için” diye konuştu.