Feshane'deki Kastamonu günleri etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kastamonulularla sohbet eden Sarıgül, Kastamonuluların çok kıymetli insanlar olduğunu ve ileriki zamanlarda daha büyük imkanlarla Kastamonu'ya hizmet etmek istediğini belirtti. CHP'nin iktidara gelememesinden dolayı büyük bir mutsuzluk yaşadığını belirten Sarıgül, uzun yıllardır iktidar olamamalarının sıkıntısı içinde olduğunu belirtti.

Sarıgül,'Düşüncelerini savunduğum bir sosyal demokrasi uzun yıllardır tek başına iktidar olamadı. Niye biz iktidar olmuyoruz. Niçin uzun yıllar muhalefette kalıyoruz. Böyle bir şey yok. Ben istiyorum ki artık sosyal demokrasi de örfünü, geleneklerini, inançlarını korusun, Hakkın değerleri ile halkın değerlerini buluştursun ve iktidar olsun istiyorum" dedi.Gazetecilerin başka bir oluşum içerisinde yer alacak mısınız sorusuna ise Sarıgül, "Başka partilerin içişleri beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendirenönce Rabbimin gücü sonra da halkımın gücü" şeklinde konuştu.

Sarıgül açıklamalarının ardından stantları gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sarıgül daha sonra Feshane'den ayrıldı.