AK Parti Trabzon Teşkilatı 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1. Olağanüstü Kongre için 15 otobüsle bugün Ankara'ya hareket ediyor. Yaklaşık 1000 kişilik teşkilat mensubuyla Ankaraya gitmek üzere açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar; Trabzon halkıyla ve teşkilatlarıyla bütünleşmiş olarak bu gün büyük bir coşkuyla genel kurula katılmak üzere yola çıkmaktadır. Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile 12 senedir birlikte hizmet etmenin ve çalışmanın onurunu yaşamaktayız.  Biz dava olarak Türkiye sevdasıyla hareket eden muhafazakar demokrat anlayışla 2023’leri ve hatta 2071’leri hedef koymuş bir anlayışın temsilcileriyiz.

T
ürkiye’nin önünü kesmeye ant içmiş şer güçler bugüne dek halkımızın sağduyulu desteğiyle gereken cevabı hep almıştır. Son yıllarda paralel yapılanma aynı anlayışın değirmenine su taşımış ancak halkımızdan gereken cevabı almıştır. Acımasız ve ahlak dışı organizasyonlar, tehditler, telefon dinlemeleri, montaj ve dublaj kasetlerin cevabı sandıkta verilmiştir.

B
u seçimlerde CHP, MHP ve diğer siyasi partiler ve paralel yapılanma birlikte hareket etmiş olmasına rağmen Trabzon’da % 70’lik bir seçim sonucu bu zihniyetin iflas ettiğini göstermiştir. Biz teşkilatımızla birlikte Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğluna hayırlı olsunu en gür destekle yerine getirmek ve Sn. Recep Tayyip Erdoğanı cumhurbaşkanlığına uğurlamak üzere yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olur inşallah” dedi.