Gelişmeler an be an 61saat.com ‘da.

Trabzon AK Parti teşkilatları 7 Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçimde Trabzon’dan listeye girecek 6 Milletvekili adayı hakkında kendi tercihlerini yapmak üzere bugün sandık başına gidiyor.

19 Mayıs Spor Salonunda başlayan ve 2000’in üzerinde AK Parti’li teşkilat mensublarının oy kullanması beklenen temayül yoklaması saat 16:00’da sona erecek.

Aday Adaylarının bir çoğu temayülün yapılacağı salonun önünde yerini aldı.

Yapılacak temayül yoklamasının ardından çıkan sonuçlar kamouyu yoklamaları Genel Merkez ile yapılacak iştişareler sonucu Trabzon AK Parti’nin 6 Milletvekili adayı belirlenecek.

Öte yandan 45 Milletvekili aday adayının spor salonu önünde bir araya gelerek tokalaşması dikkat çekti. Bazı milletvekili aday adaylarının salon önünde stand kurduğu ve gelen delegelere broşür dağıtarak kendilerini tekrar tanıttığı görüldü. Mehmet Atalay Davut Çakır'ı yanına giderek "Bunu bir ÖSS olarak kabul edelim. Sonuçta burada partimiz kazanacak." dedi. Davut Çakır ise, "Bu kadar çok aday adayının olması AK Parti'nin Trabzon'daki siyasi gücünü göstermektedir." şeklinde cevap verdi. 19 Mayıs Spor Salonunda henüz kapılar açılmadı. Kapıların açılması ile birlikte oy kullanma süreci başlayacak.