Diğer aday adaylarından farklı olarak sahneye 4 çocuğu ile çıkıp onlarla birlikte Bozkurt işareti yapan Kıran, özgeçmişinde de özellikle hamallık, garsonluk, ayakkabı boyacılığı gibi yaptığı işlere yer vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Hamamizade İhsanbey Kültürmerkezi’ndeki aday tanıtım törenine MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, aday adayı Hüseyin Örs ve yüzlerce partili katıldı.

Programda ilk olarak partinin duayen isimlerinden Hacı İlhan Soydan söz aldı ve MHP’siz Türkiye’nin uçuruma yuvarlandığını belirterek Türkiye’yi kurtaracak kadroların MHP’de olduğunu ifade etti. Soydan’ın etkileyici konuşması ayakta alkışlandı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli konuşmasının başında üniversite sınavına giren öğrencilere başarı dileğinde bulunarak ‘Önceki sınavlarda birçok hukuksuzluklar haksızlıklar olmuştu, dilerim bu sınav adaletli olur’ temennisinde bulundu. Aday adayı Hüseyin Kıran’ın tecrübe ile azmi birleştiren, gençlere abilik eden çok kıymetli bir ülkücü olduğunu kaydeden Demeli kendisine tüm aday adaylarına dilediği gibi başarılar diledi.



KIRAN ÇOCUKLARIYLA KÜRSÜYE ÇIKTI

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran coşkulu kalabalığın karşısında kürsüye çıkıp selam verdikten sonra çocuklarıyla birlikte partililere Bozkurt İşareti yaparak büyük alkış aldı. Besmele ile sözüne başlayan Kıran açıklamasında Türkiye’yeye, vatan topraklarına ve Türk Milleti’ne sahip çıkacak olan kadroların MHP’de olduğunu belirterek Yıllardır mahsun duran ay yıldızlı bayrağımız yeniden dalgalanmak için bizleri bekliyor. Bu yürek bu cesaret Elhamdülillah biz ülkücülerde fazlasıyla var. Artık yeter,. Şimdi sez senin Trabzon. Uyan Türkiye, uyan artık. Yerde çok süründün ayağa kalk. Bakın ecdadımızın gönlü kırık. Tek yürek bizleri bekliyor. İşte Sultan Alparslan, işte Süleyman Şah, atamızın ecdadımızın kabrine bile sahip çıkamayanlara bir cevabımız olacak elbet’



Kıran konuşmasında aday adaylığı ile ilgili de bilgiler vererek ‘Şimdi ben niye aday adayı oldum. Bir koltuk sevdası için mi? Makam, şan, şöhret için mi? Asla. Milli değerlerimizin, AKP’nin sevk ve idaresiyle, saldırıya ve operasyona maruz kalırken, buna asla seyirci kalamazdım. Asla oturamazdım. Tehdidlerin arttığı bu dönemde bütün ulvi değerlerimizin saldırıya uğradığı bu dönemde bütün bunlara asla kayıtsız kalamazdım. Hiç bir zaman sorunları kenardan izlemeyi, hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı, asla aklımın ucundan bile geçirmedim. Yıllardır bu iktidarın yaptığı zulümleri, yanlışları, haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri, yazdık çizdik söyledik konuştuk. Ama milletimiz anlayamadı.



Senaryolar. Tezgahlar, ve operasyonlarla yine ezilen milletimiz oldu. Garibanlar oldu. Tehditle, şantajla, istismarla kandırdılar milleti. Ama zaman şimdi bizim ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi. Ölsek te teslim olmayacağız, yenilgiyi asla kabul etmeyeceğiz. Zillete boyun eğmeyeceğiz. Ülkemizin her makamını ele geçirseler de emanetin bekçisi bizleriz. Onlar ne yaparsa yapsın Bizler şimşek olup yıldırım olup başlarına düşeceğiz. Yeminle söylüyorum Türkiye’yi bunlara yedirmeyeceğiz. Türkiye’yi yüzüstü bırakmayacağız. Türk Milleti vatansız olmaz. Bayraksız, olmaz, ezansız olmaz. Hamdolsun Trabzon burada, Türkiye burada. Hamdolsun ülkücüler burada.