61SAAT SİYASET-Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Türkiye Gerçekleri’ konulu panelde Dündar Düğün Salonunda gerçekleşti. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı panelde basın mensuplarına çirkin sözler sarf edildi.
Paneli haberleştirmek için salona çağrılan basın mensuplarına ayrılan bölüm, izleyenlerin önüne gelince kimi partili konuşmacıları görememekten şikayetçi oldu.
Bu sırada bazı yaşı ilerlemiş kadın ve erkek partili ise basın mensuplarına çirkin sözler söyledi. Gazeteci ve Televizyonculara “Biz göremiyoruz. Zatın yayınlamayacaksınız, kazık gibi dikiliyorsunuz” şeklinde sözler söyleyen CHP’lilere basın mensupları ise karşılık vermedi.
CHP Merkez İçle yönetiminin ve konuşmacıların araya girmesi ile ortam sakinleşirken kriz basın mensuplarına sandalye getirilmesi ile son buldu.

AKP'NİN PİLİ BİTİYOR
Panelde konuşan Ümit Oran, AK Parti’yi sert bir şekilde eleştirdi. Oran, “AKP’nin pili bitiyor. Bu Recep Tayyip Erdoğan’ın son başbakanlığı.. Bunda hem fikiriz. Artık hem pili bitiyor Recep Tayyip Erdoğan hani delikanlı geçiniyor gürlüyor esiyor ama. Artık karizması çizildi. En son yerel seçim tarihini erkene almak için mücadele verdiler Onların ebedi destekçisi parti de verildi. Bugüne kadar ne istediyse oluyor ama artık bu onlar için işaret fişeği…
29 Ekim kutlanmaması için her türlü tedbiri aldılar. Bizim de karşımızda Ulus’ta hakikaten parti devleti polis devleti vradı. O polislerin de günahı yok aslında ama emir almışlar. Ez geç vur kır. Orda insanlar sanki meydan savaşı veriyorlar Cumhuriyet kutlaması meydan savaşına dönüşmüş. Polisle hiç iletişim kuramadık. Esas suçlu onlara o talimatı verenler.
Yeni krizin adı kardeşim gül krizi.. Dün başladı o ona “İki başlılık olmaz” diye bugün de Gül ona cevap verdi. Artık hazırlanın Abbas yolcu.. Bugün içişleri bakanı başbakanını kurtarmak için açıklama yaptı.
O bariyerleri başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olarak CHP’Nin yardımı ile Türk halkı kaldırdı o bariyerleri. Buradan kimse rant çıkarmasın. Buradan rant çıkarmak, siyasi kariyer planlaması yapmak kimsenin haddi değil. O içişleri bakanı helikopterle yukarda insanların ellerinde Türk Bayrakları ile tekmeleneceğini izleyeceğine gelip o bariyerleri kaldırsaydı.
O cumhurbaşkanı bugün açıklama yapacağına çok önceden açıklama yapıp bu olayların engellemesi lazımdı” dedi.

ONLAR RANT İÇİN CAMİ YIKAR, BİZ HARP İÇİN CAMİ KULLANIRIZ
CHP Grup Başkanvekili İnce ise kendisinin her yerde sert sözlerle tanındığını ifade ederek, “Fındığı kaybetmişsiniz, Şampiyonluğu kaybetmişsin, çayı kaybetmişsin, nüfusu kaybetmişsin birde yetmezmiş gibi oğlunu Gabar’da şehit vermişsin ama kalkıyorsun bu ampule yüzde 60 oy veriyorsun.
Bu çakma kabadayı, uçağımız vurulduğu zaman, denizde gemimizi vurdukları zaman, karada askerlerimizin kafasına çuval geçirildiği zaman, susan bu kabadayı İsmet Paşa’ya sürekli kötü sözler söylüyor.
Biz 5 yıldızlı otellerin salonlarında kurulmadık. Savaş cephelerinde kurulduk Cumhuriyet Meydanlarda kutlarız. Onlar balo salonlarında kuruldu Cumhuriyeti pastanelerde kutluyor.
Onlar ABD’den korkarlar biz Allah’tan korkuyoruz. Onlar Irak’ta ki Amerikan askerlerinin sağ salim gelmeleri için dua ederler biz başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere askerlerimiz için dua ederiz.
Onların çocukları polisi hizaye çeker bizim çocuklarımız polisten biber gazı yer. Onlar rant için cami yıkarlar biz harp için cami kullanırız.









KAYNAK: 61SAAT.COM