AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, milletvekili adayı Salih Cora ile birlikte Osmanlı Boks Spor Kulübü’nü ziyaret etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Bakanı Turgut Dereköy’lü ‘Efsane futbolcumuz, Trabzonspor’un eskimeyen başkanı ve milletvekilimiz Faruk Özak ile genç siyasetçi arkadaşımız Salih Cora’yı salonumuzda görmekten büyük mutluluk duyduk. Gençlerin spora kazandırılmasında, gençlik ve spor yatırımlarında Trabzon’a büyük katkıları olan milletvekilimiz Faruk Özak her zaman sporun ve sporcunun yanında olarak şehrimizin gururu olmuştur. Siyaset bir tarafa kendisi bu şehir için önemli bir değerdir. Bizler Osmanlı Boks Spor Kulübü olarak ytiştirdiğimiz sporcularımıza en iyi imkanları sağlayıp onların zekin ve ve en akıllı bir şekilde toplumda yer almalarını amaçlıyoruz. Bu manada bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

TRABZON’DAKİ YATIRIMLAR MİLLETİN ESERİDİR 
AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk nafiz Özak’da sporun başkenti futbolun beşiği Trabzon’da, spor faaliyetleri güderek kaliteli bireyler yetiştiren tüm kulüp başkanlarına teşekkür ederek ‘Osmanlı Boks Spor Kulübü’na ziyaretimizde kulübün sportif anlamdaki başarılarının yanında sosyal ve kültürel etkinlikleri ile çehresine renk kattığını, sporcularını sadece spor alanlarında değil ahlaken de eğitim Trabzon için önemli neferler kazandırdıklarını kaydederek başkan Turgut Dereköy’lüye teşekkür edip, sporculara başarılar diledi.
Trabzon’da gelmiş geçmiş iktidarlar arasında Cumhuriyet tarihinden bu yana en büyük yatırımların AK Parti iktidarı sayesinde yapıldığını belirten Faruk Özak ‘Bir sporcu olarak şehrimize sportif anlamda önemli yatırımlar yapılmasına vesile olduk. Bugün Trabzon uluslararası organizasyonların yapılacağı iller sıralamasında ilk sıralarda ise bizim kazandırdığımız tesislerimiz sayesindedir. Bu tesisleri yapımına her ne kadar bir aracılık etmişsek de, bunları yapan milletin ta kendisidir. Onların desteği olmasa biz bu imkanları şehrimize kazandıramazdık’ dedi.