AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Rizeli hemşerimiz Türkiye’nin en başarılı bürokratlarından THY’nin Genel Müdürü Temel Kotil’i ziyaret etti.
İstanbul THY Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Temel Kotil Trabzon’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek ‘Trabzonlular her zaman yaptıkları işleri en iyi yapmanın gayretini vermektedirler. Erdem kardeşimizde işini iyi yapan bir partili. Yıllardan beri bu davaya hizmet ediyor. Biz gençlerimizin her zaman yönetim mecralarında yer almalarından yanayız. İnşallah Erdem kardeşimize de bu görev nasip olur. Kendisini canı gönülden destekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

KOTİL’E TŞEKKÜR

Türk Hava Yolları’nı dünyanın en iyi 5. markası yapan Temel Kotil ile her zaman gurur duyduklarını ifade eden Sürmen ‘Temel Kotil abimiz, örnek alınacak önemli bürokratlarımızdan biri. Türkiye’yi uçuran adam desek yeridir. Her zaman kendini geliştiren, her anını çalışmaya, hizmet etmeye adayan birisi olduğu için başarı sürekli onunla birlikte. Biz gençlere şevk veren bu azminin artarak devam edeceğinden ve THY’yi dünyanın birincisi yapacağından eminim. Bize de önemli katkı ve destekleri olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah Trabzon’umuzu da ’ şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Genel Müdür Kotil aday adayı Sürmen’e Bordo-Mavi THY Uçağı maketi hediye etti.