AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon’un Tonya, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Ortahisar ilçelerinde sürdürdü. Tonya’da sevgi seli ile karşılanan Köseoğlu, “Türkiye’nin T’si nasıl Trabzon’dur diyorsak, Trabzon’un T’si de Tonya’dır. Bizim destek noktasında Tonya’ya güvenimiz tamdır” dedi.

Beşikdüzü’nde partililerle birlikte kahvaltılı bir programda buluşan Köseoğlu’na AK Parti Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, İl Başkan Yardımcısı Besire Çörekçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Daha sonra Vakfıkebir’i geçen Köseoğlu, burada da İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İki ilçedeki programının ardından Tonya’ya çıkan Köseoğlu, burada önce ilçe binasında partililere hitap etti. Köseoğlu, “Tonya her zaman AK Parti’ye gereken desteğini göstermiştir. Nasıl Türkiye’nin T’si Trabzon’dur diyorsak, biz diyoruz ki Trabzon’un T’si de Tonya’dır. İnsanı merttir. Hizmete ve yatırıma daima desteğini verir. Bu anlamda Tonya’ya güvenimiz tamdır” dedi.

Trabzon’un tek kadın adayı olan Köseoğlu, ardından Tonya Semt Pazarı’nı ziyaret ederek esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendi. Tonyalılar tarafından sevgi seli ile karşılanan Köseoğlu, Trabzon’un birleştirici ve bütünleştirici gücü olacağını söyledi.

Köseoğlu, daha sonra Kalınçam ve İskenderli mahallelerinde seçmenlerle buluştu ve sohbet etti. Akşam da Ortahisar’da mahalle programlarına katıldı.

Ziyaretlerinde Trabzon mitingindeki coşkuya da değinen Köseoğlu, "mitinge katılarak bizleri onurlandıran 40.000'i aşkın hemşerimize teşekkür ediyorum" dedi.