Birleşmiş Milletler teşkilatında Üst Düzey Danışmanlık görevini yürüten deneyimli bürokrat seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret ederek birtakım açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında ülkemizin sahip olduğu genç nüfus oranına dikkat çeken Dr. Küçük “Ülkemiz   nüfusunun yüzde 16-17’si genç bireylerden oluşan çok büyük bir hazineye sahiptir. AK Parti hükümeti olarak ortaya koyduğumuz uzun vadeli projelere, hedeflere elbette bu genç kardeşlerimizin  sabırla, azimle  çok çalışması ile ulaşılacaktır. Anadolu Gençlik Derneği de milletimizin tarihini, kültürünü, milli hedef ve emellerini gençlerimize aşılamayı, onları bilinçlendirmeyi kendisine görev edinmiş güzide derneklerimizdendir” dedi.

 Sözlerine “Yeni Türkiye” ibaresinin bir slogandan öte 13 yıldır milletimizin teveccühünü kazanan AK Parti ile beraber 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Güçlü Türkiye’nin ayak sesleri olduğunu vurgulayan Dr. Küçük “ Yeni Türkiye hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerleyeceğiz. Milletimiz ile hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi sosyal, dini, etnik kimlikten gelirse gelsin bütün vatandaşlarımızla birlikte Yeni Türkiye idealini gerçekleştireceğiz. Davamız Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye davasıdır.  İnşallah Yeni Türkiye, kardeşliğin, hoşgörünün, barışın hüküm sürdüğü Türkiye' olacaktır. Geçmişinden, kültüründen, toprağından uzak kalan değil, aksine ondan güç alan, onunla gurur duyan , geleceğe umutla bakan bir Türkiye inşa edeceğiz."diyerek sözlerini tamamladı.