AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti teşkilatlarına, milletvekili aday adayları için 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapmış olduğu temayül yoklamasına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yıldırımhan Trabzon teşkilatının yapmış olduğu temayül yoklamasının çok büyük olgunluk içerisinde geçtiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Aday Adayı olduğumuz günden itibaren bütün teşkilatlarımızın tamamını birkaç kez ziyaret ettik. Teşkilatlarımızdan çok yoğun bir teveccüh gördük, bugün salonda da bu teveccühün aynı şekilde devam ettiğini görmekten çok mutluyum. Teşkilatlarımızın bu güzel olgunluğu ve kardeşlik duyguları içerisinde temayüle göstermiş oldukları katılım hakikaten AK Parti açısından büyük bir memnuniyet vesilesidir. Ben bu süreç içerisinde teşkilatlarımızın bize göstermiş olduğu hüsnü teveccühe ve katlanmış oldukları zahmetlere çok müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Hakikaten doğusundan batısına kadar 18 teşkilatımızın tamamında var olduğumu görmekten ayrıca bir memnuniyet duyuyorum. Bütün teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Daha işimiz yeni başladı; inşallah 7 Haziran'da büyük bir zaferle bütün AK Parti ailesi olarak bu işi taçlandıracağız." Yıldırımhan, oylamanın sonunda bütün milletvekili aday adaylarıyla vedalaşarak hepsine teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini illeti.