Olay, Manisa'nın Salihli ilçesinde dün meydana geldi. İzmir'in Torbalı İlçesindeki bir fabrikadan 4 milyon lira değerinde sigara yükleyen Hanifi Özen idaresindeki 34 GH 5109 plakalı bir lojistik firmasına bağlı TIR yola çıktı. TIR'a, Turgutlu İlçesinde aynı lojistik firmasında çalışan E.Ş. ve adının S. olduğu öğrenilen iki kişi daha binmiş, yoluna devam eden TIR sonradan binen iki kişi tarafından Salihli'nin Durasallı beldesi yakınlarında tuvalete gitme bahanesiyle durdurulmuştu.

Burada sigara yüklü TIR'ı kaçırmak için harekete geçen E.Ş. ve S. ile aracı vermek istemeyen şoför ve yardımcısı arasında boğuşma başlamış, olayda, TIR şoförü Hanifi Özen (42) ve yardımcısı Ahmet Öztürk (35) tabancayla vurularak yaralanmıştı. Şoför Hanifi Özen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

YAKALANDILAR

E.Ş ve Celil B geniş güvenlik önlemleri altında Salihli Adliyesi'ne getirildi. Kayıp olan E.B ile adının S olduğu öğrenilen iki kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

MEZAR YERİ BULUNDU

Gasp şebekesinin korkunç planını jandarma ortaya çıkarttı. Manisa Jandarma Alay Komutanlığı birimleri, zanlıların öldürecekleri sürücü ve yardımcısını iki özel otonun bagajına atarak İzmir Bornova Pınarbaşı semtindeki bir depoda hazırladıkları iki mezara gömeceklerini ortaya çıkarttı.

Jandarma timleri depo arazisinde kazılmış mezar ile depo içerisinde kazılmış iki mezar yeri buldu. Ayrıca kazılan mezar yerlerine ait özel kalıplar ele geçirildi.