TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig play-off final maçında İnegölspor'u penaltı atışları sonunda yenerek PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon'un kulüp futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, asıl zorlu sürecin bundan sonra kulübü beklediğini bildirdi.

Şanver, yaptığı açıklamada, sezon başından itibaren başarıya inandıklarını ve 1. Lig hedefi ile yola çıktıklarını ifade etti.

Bundan sonraki sürecin kendileri için daha önemli olduğunu vurgulayan Şanver, "İnşallah çıktığımız PTT 1 Lig'den Trabzon futboluna oyuncu, antrenör ve idareci anlamında yeni isimler kazandırırız. Başarılar kısa sürelidir ve önemli olan istikrarı yakalamaktır. Pilot takımını böyle düşünmek lazım. Asıl zorlu süreç bundan sonra bu kulübü bekliyor. Doğru işler yapıldığı taktirde hem futbolcu hem de teknik anlamda Trabzon çok şey kazanacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 

1461 Trabzon'a gelecek sezon iyi bir planlama yapılması gerektiğini dile getiren Şanver, "Şu andaki başarımızı da perçinlemiş oluruz. Bu anlamda bize destek veren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Yavuz Şanver, Tayvan'ın Taipei kentinde düzenlenen Yıldız ve Genç Kızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Çinli rakibi Lu Zhang'ı yenerek gençler 75 kiloda şampiyon olan Trabzonlu sporcu Busenaz Sürmeneli'yi de tebrik etti.