PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'un teknik  direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Vartaş Elazığspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak  galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Zıvalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle  lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.
 
1. Lig'in 12. haftasında deplasmanda Vartaş Elazığspor ile  karşılaşacaklarını anımsatan Zıvalıoğlu, "Karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak  galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi.
 
Ligde en son Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta  çok güzel oyun sergilediklerini, fakat duran toptan yedikleri golle beraberliğe  razı olduklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Bu maçtan 3 puan almayı hedeflemiştik  ancak çok istememize rağmen duran toptan yediğimiz golle 1 puan aldık. Daha  önümüzde çok maç ve puanlar var" diye konuştu. Cezalı olan Aytaç ve Yoann'ın Vartaş Elazığspor maçında forma  giyemeyeceğini vurgulayan Zıvalıoğlu, bu oyuncuların yanı sıra sakatlığı süren  Ziya Alkurt'un da takımdaki yerini alamayacağını bildirdi.
 
Zıvalıoğlu, hedefledikleri puanı devre arasına kadar yakalamak  istediklerine dikkati çekerek, "Bu doğrultuda da hedeflediğimiz puana yakınız.  Takım olarak hedefimize kilitlendik. Önümüze çıkacak güçlü rakipleri yenerek bu  hedefe ulaşacağız. Bu anlamda bizi yolumuzdan hiç bir kuvvet alıkoyamaz" ifadelerini kullandı.