Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin ile Trabzon’da tartışan ve Keskin’e “Seni öyle becerirdim ki” dediği iddia edilen CHP eski İzmir Milletvekili Canan Arıtman hakkında açılan hakaret davası yeterli delil bulunmadığı için düştü.

Trabzon’da bir dizi ziyaretten sonra STÖ temsilcilei ile yapılan toplantıda Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin ile tartışan ve çıkan tartışmada “Seni öyle bir becerirdim ki” dediği ile iddia edilen CHP İzmir Eski Milletvekili Canan Arıtman ile ilgili açılan davada yeni gelişmeler yaşandı.
Bir toplantıya katılmak için geldiği Trabzon’da Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin ile tartışmaya giren ve kendisine “Seni beceririm” diyen zamanın TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Üyesi ve CHP eski Milletvekili Canan Arıtman hakkındaki hakaret davası açıldı. Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin’in şikayeti sonrasında 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ndee açılın hakaret davasında eski milletvekili Arıtman suçlamaları kabul etmemiş, sözlerinin çarptırıldığını söylemişti. Mahkeme heyeti toplantı sırasında görüntü alan kameranın görüntülerini isteyerek bilirkişi tarafından incelenmesine karar verdi. Bilirkişi heyetinin incelediği kamera görüntüsü sonrasında hazırlanan rapor mahkemeye sunuldu. Mahkeme heyeti bilirkişinin raporu ve eldeki delillerin yetersizliği nedeniyle CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman hakkında açılan davayı düşürdü.