4 ay önce futbol oynamaya başlayan 15 yaşındaki Hilal Subay, U 15 Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.
Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Bayan Futbol Takımı’nda 4 ay önce futbol oynamaya başlayan Hilal Subay, U 15 Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. 4 ay önce okul takımında antrenörler tarafından beğenilerek İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor’da futbol oynamaya başladı. Yetenekli olduğu için kısa sürede beğenilen Subay, İstanbul’da toplanacak olan U 15 Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Çocuklarının Milli Takım’a çağrıldığı için çok mutlu olan Hilal Subay’ın annesi Hanife Subay ve babası Hüseyin Subay, çocuklarına inançlarının tam olduğunu söylediler. Hilal Subay’ın anne ve babası ayrıca, çocuklarının küçüklükten beri futbola çok meraklı olduklarını söylediler.

SUBAY: "ÇOK MUTLUYUM"
Çocukluktan beri futbola meraklı olduğunu söyleyen Hilal Subay, "Okul takımındaki hocalar beni beğendiler ve Yabancılar Pazarı Spor’a önerdiler. Burada futbol oynamaya başladım. Milli Takım’a çağrıldığım için de çok mutluyum. İnşallah hocalarımın yüzünü kara çıkartmayacağım. Hocama, başkanıma ve beni destekledikleri için aileme teşekkür ediyorum. Çok çalışacağım. İnşallah daha fazla başarılı olurum" dedi.

ALTINOVA: "GELDİĞİ GÜN MİLLİ TAKIM’A GİDECEĞİ BELLİYDİ"
4 ay önce Hilal’i keşfettiklerini belirten Yabancılar Pazarı Spor Bayan Futbol Takımı Altyapı Antrenörü Beyza Altınova, "Hilal çok başarılı bir futbolcu. Zaten ilk gördüğümüzde de bunu anladık. Geldiği gün belliydi bir gün Milli Takım’a gideceği. Çok zeki bir futbolcu. Şimdi U 15 Milli Takım’a çağrıldı. İleride de A Milli Takım’a kadar yükselecek inşallah" diye konuştu.
(İHA)