Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında, Sivasspor ile Trabzonspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ligde geçen hafta deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Sivasspor ile evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor arasındaki karşılaşmaya, taraftarlar soğuk havaya rağmen ilgi gösterdi.

Kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VIP tribünü biletleri 15 liradan satılan maçta, 4 Eylül Stadyumu'nun maraton ve VIP tribünleri büyük ölçüde doldu. Kale arkası tribünlerde ise boşluklar görüldü.

Trabzonsporlu taraftarlar, Sivasspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan 600 civarındaki Trabzonsporlu taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi. Maçın başlama anında, hava sıcaklığı stadyumun skorboarduna eksi 5 derece olarak yansıdı.

TFF'nin uygulaması kapsamında müsabakaları ücretsiz izleyen kadın ve çocuk taraftarlar da tribünlerdeki yerlerini aldı. Karşılaşmayı, Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, belediye başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, her iki kulübün yetkilileri ve diğer protokol üyeleri birlikte izledi.