Marica ve Mutu'nun Hollanda hezimeti sonrası de Jong, V.Persie, Huntelaar ve Afellay ile birlikte eğlenmesi Romanya'yı ayağa kaldırdı. Futbolcuların 22 kadınlı alemini paparazziler görüntüledi.

Romanya'da Marica ve Mutu'nun 4-1'lik hezimet sonrası Hollandalı futbolcular ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmesi ülkede ortalığı karıştırdı. Salı gecesi maçtan sonra bir araya gelen Marica ve Mutu ile Hollandalı de Jong, Van Persie, İbrahim Afellay ve Klaas Jan Huntelaar Bükreş gecelerinin altını üstüne getirdi.

BURUİANA VE ÇETESİ GELDİ

Futbolcular önce bir striptiz kulübe gitti. Daha sonra 6 futbolcunun eğlence turu Romanya'nın ünlü gece kulüplerinden Brillant ve Tiffany Piano'da sürdü.

Romanya'nın tanınmış modeli Sanziana Buruiana bir arkadaşıyla futbolcuların eğlendiği mekana geldi. Sonra içeriye 20 kadın daha girdi.

SCHALKE'NİN KANKALARI

22 kadınlı alem, sabaha karşı 04.00'da sona erdi. Evlerinde Hollanda'ya 4-1 kaybeden futbolcuların rakip oyuncularla eğlenmesi Rumenler'in büyük tepkisini çekti.

Marica, Klaas Jan Huntelaar ve Afellay ile birlikte Almanya'da Schalke'de oynuyor.

ALEMLERİN KRALI MUTU

Bir hayat kadını Rumen televizyonuna itirafta bulundu: 'Mutu ile 150 euroya anlaştık. Maçtan 1 gün önce randevulaşmıştık.' Rumen basını ise Hollandalılar'ın Bükreş'ten uzun süre hafızalarından silinmeyecek anılarla ayrıldıklarına vurgu yaptı.

Mutu'nun da bu olay ilk vukuatı değil. Daha önce kamptan aleme gittiği için milli takımdan uzaklaştırılmış ve uzun süre sonra Türkiye maçında kadroya davet edilmişti.