Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Antalyaspor’un kırmızı kartından sonra tam biz öne geçtik derken biz de kırmızı kart gördük. Rus ruleti gibi bir maç oldu” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Medipol Başakşehir evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Maçın ilk yarısında odaklanma ve konsantre ile ilgili bir problem yaşadıklarını söyleyen Abdullah Avcı, “Maçın başında baskı yapalım düşüncemiz vardı. Sonrasında da geniş alanda bulacağımız pozisyonlarla etkili olacaktık. Ama rakip öne geçti. Sonra da Mossoro’nun baskısı Mahmut’un takipçiliği ile beraberliği yakaladık. Oyun ikinci yarı bize dönmüş gibiydi. İlk yarının başında golü de bulduk. Ama bir teknik direktör için en zor şeyleri yaşadık bu maç. Biz bir takım hamleler düşünürken sakatlıklar ve kırmızı kartlar oldu. Karttan sonra tam biz öne geçtik derken bizde kırmızı kart gördük. Rus ruleti gibi bir maç oldu. Kazanabileceğimiz maç her iki tarafa da döndü. Bizim için bardağın dolu tarafı, 13. haftada akşamki maçı beklemeden liderliğimiz ve namağlup durumumuz devam ediyor. Yarından itibaren sağlıklı bir şekilde önümüzdeki hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçına hazırlanmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.
Ayrıca başarılı teknik adam, ülkemizde ve dünyada yaşanan üzücü olaylarla ilgili, futboldan çok hayata dair bu üzücü olaylara dikkat çekmenin daha doğru olacağını da sözlerine ekledi.
(İHA)