Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, "Galatasaray maçı da özel bir maç, bunun özel bir maç olduğunu biliyorum. Galatasaray maçına 14 gün var, konsantre olmaya çalışacağız" dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat,, Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Advocaat, "Daha önce de söylediğim gibi bu akşam iyi bir skor almasaydık, Perşembe günü aldığımız galibiyetin önemi kalamayacaktı. 4 maç üst üste kazandık. Çok fazla bize güven verecek bir durum. Önümüzde Galatasaray ve iyi rakiplerle oynayacağımız maçlar var. Oyuncularımıza ihtiyaçları olan güveni bu galibiyet vermiştir" diye konuştu.

"TOPA İYİ DOKUNUŞU VAR, AYAĞI TEMİZ"
Aatif Chahechouhe ile ilgili soruya Hollandalı çalıştırıcı, “Bu maçlarda gol de atabildiğini gördük. Topa iyi dokunuşu var, ayağı temiz. Oyuncularım bu şekilde çalışıp kendilerini göstermeli ve yakaladıkları şansı kullanmalılar. Yapabilecekleri ile kendilerini ispatlamalılar” cevabını verdi.

DERBİ YORUMU
Derbi içinse deneyimli teknik adam, “Daha önce yaptığım hatayı yapmak istemiyorum. Rangers - Celtic maçı öncesi 38 maçtan 1’ini oynayacağız demiştim. Hata yaptım, aynı hatayı yapmayacağım. Galatasaray maçı da özel bir maç, bunun özel bir maç olduğunu biliyorum. Galatasaray maçına 14 gün var, konsantre olmaya çalışacağız" dedi.
(İHA)