Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor ligin 10. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.
Bugün 16.30’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılarda kadro dışı bırakılan Douglao ve Sami’nin yanı sıra Başakşehir müsabakasında aldığı darbeyle dizinde ödem oluşan Miquel Lopes yer almadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Douglas ve Sami’nin kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, “Son oynadığımız maç ve daha önce yaşanan gelişmeler böyle bir gelişmeye sebebiyet verdi. Malum arkadaşla ilgili benden öncede yaşanan hadiseler var bu bizim için birikim oldu. Resmi sitemizden açıklamayı yaptık. Profesyonel hayatta bunlar var oyuncu hakkında bir şey söylemek istemiyorum ama oyuncu konuşursa biz de gerekli açıklamayı yaparız. Kadro dışı bırakılan oyuncular A2 takımıyla idmanlara devam edecekler" dedi.
Ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacakları müsabaka öncesi değerlendirmede bulunan Kafkas, “Başakşehir maçını geride bıraktık. Önümüzde hazırlanmamız gereken önemli bir Fenerbahçe maçı var. 3 puan almak istiyoruz, Fenerbahçe maçı büyük bir fırsat. İyi mücadele edip çok daha fazla koşacağız. Ben bu işin daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyuncuların motivasyonu çok yüksek" dedi.
(İHA)