Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonunda ilk hafta konuk olacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
Sakatlığı devam eden Serdar Kesimal idmanda yer almazken yeni transfer Sissoko yeşil-siyahlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde saat 18.30’da başlayan antrenmanda futbolcular düz koşu ve 5’e 2 pasın çalışmasının ardından idmanı tamamladı.

Arslan: "İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan, "Uzun bir hazırlık döneminden sonra maç haftasına girdik. Rakibimiz önce Kayserispor sonra Galatasaray. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kayserispor’un yaptığı transferler çok önemli. Hakan hocayla çok iyi bir ivme kazandı. Galatasaray da hocasıyla beraber kupa kazandı, başarılı olmaya devam ediyorlar. Zorlu iki maç, hazır olacağız inşallah” dedi.

"Hedefimiz centilmenlik"
Arslan, “Amacımız Kayseri’de galip gelmek, galip gelemiyorsak berabere kalmak. Her şeyden önce hedefimiz centilmenlik ve iyi bir mücadele ortaya koyabilmek. Umarım geçen sene yenemediğimiz iki takımı bu sene yenme başarısı gösteririz. Transferde aceleci değiliz. Bize uyacak bir oyuncu olursa alırız” ifadelerini kullandı.

Sissoko: "Burada olmaktan mutluyum"
Akhisar Belediyespor’un Mallorca’dan kadrosuna kattığı Abdoul Wahid Sissoko ise, yeşil - siyahlı takımla ilk antrenmanına çıkarken basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Türkiye’ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Sissoko, “Türkiye ligi hakkında çok şeyler biliyorum. Birçok arkadaşım Türkiye’de oynuyor. Son 4-5 seneye baktığımızda Türkiye ligine iyi oyuncular geliyor ve bu bakımdan rekabet daha yüksek seviyeye çıkıyor. Bundan dolayı da çok mutluyum açıkçası. Ailem şu an Akhisar’da yaşıyor. Onların buraya geldiği için çok mutluyum bir an önce Türkiye’ye uyum sağlamak istiyoruz” dedi.
(İHA)