Hüseyin Avni Aker Stadı`nda dün yapılan maçta 4-2`lik sonuçla Galatasaray`a mağlup olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekiple deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde başladı.

Bordo-mavili futbolcular ile yaklaşık 15 dakika görüşen teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray maçında yapılan hatalara karşı uyarılarda bulundu. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana, hafif sakatlığı bulunduğu için salonda çalışan Halil dışındaki tüm futbolcular katıldı. Galatasaray maçında forma giyen futbolcular koşunun ardından antrenmanı sonlandırırken, diğer futbolcular ise dar alanda pas ve şut çalışması yaptı.

Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta Burak Yılmaz ile girdiği ikili mücadelede sol ayağından sakatlanan Alanzinho yerden kalkamadı. Sağlık ekibi tarafından buz tedavisi uygulanan futbolcu, çift kale maçı yarıda bıraktı. Brezilyalı futbolcunun yarın yapılacak kontrollerinin ardından durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.


Bu arada, burnundaki kırık nedeniyle ameliyat olan ve yedek takımla çalışmalarını sürdüren golcü futbolcu Burak Yılmaz`ın, antrenman sonunda şut çalışması yaptığı görüldü. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarına devam edecek.