Konyaspor’un sponsorlara teşekkür gecesinde 56 bin liraya satılan imzalı formanın geliri şehit ailelerine bağışlanacak.
Konyaspor’un düzenlediği sponsorlara teşekkür gecesinde kulüp genel müdürü Muhammed Ak, futbolcuların giydiği formanın açık artırmayla satılacağını ve elde edilecek gelirin Şehit Aileleri Derneği’ne teslim edileceğini söyledi.
Muhammed Ak, “Üzerinde teknik direktörümüz Aykut Kocaman ve oyuncularımızın imzalarının bulunduğu, takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde giydiği formayı geliri, ülkemizin huzurunu korumak için hiç düşünmeden canını veren şehitlerimizin ailelerine verilmek üzere açık arttırma ile satışa çıkartmak istedik. Açılışı kulüp personeli olarak 5 bin TL olarak belirledik. Gecenin önemine binaen ve ülkemizin zor günlerden geçtiği şu dönemde anlamının büyük olduğuna inandığımız yardım projemize misafirlerimizin büyük katkı sağlayacaklarına ve dolayısıyla en iyisini yapacaklarına inancımız sonsuz" şeklinde konuştu.
Takım adına söz alan kaptan Ali Çamdalı ise takım arkadaşları adına rakamı 42 bin TL’ye çıkartarak bu anlamlı yardım organizasyonuna destek verdiklerini söyledi.
Açık arttırma kulüp personelinin 5 bin liralık katkısıyla başladı. Daha sonra rakam 15 bin TL’ye çıktı. Üst üste artırımların sonunda futbolcuların ter akıttığı formanın fiyatı 25 bin TL’ye ulaştı. Kaptan Ali Çamdalı ve futbolcuların 42 bin liralık teklifinin ardından rakam 55 bin liraya kadar yükseldi. Ancak son sözü iş adamı Mehmet Ali Atiker söyledi. UEFA Avrupa Ligi’nde giyilen ve Teknik Direktör Aykut Kocaman ile futbolcuların imzaladığı forma 56 bin TL’ye Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker tarafından alındı.
Açık artırmanın sonunda geliri Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlanacak imzalı formayı takım kaptanı Ali Çamdalı, Mehmet Ali Atiker’e takdim etti.
(İHA)