AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'da kulüp başkanı Ömer Sayar, "İki sezondur mücadele ettiğimiz Süper Lig'de tecrübe kazandık. Bu sezon hedefimiz kazandığımız tecrübeyle lig sıralamasında daha üst sıralarda yer almak." dedi.

Sayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, EHF Challenge Kupası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Geçen sezon oyuncu sayısındaki sıkıntıyı çekmemek için bu sezon kadrolarını geniş tutmaya çalıştıklarını belirten Sayar, "Her takımda olduğu gibi bizim takımımızda da sezon başında bazı değişiklikler oldu. İki sezondur bize büyük başarılar kazandıran Hakan Günal hocamız Kastamonu Belediyespor'a gitti. Teknik direktörlüğe Vladimir Piki Stanojevic'i getirdik." diye konuştu.

Yeni antrenörlerinin hırsı ve çalışma azmi ile yeni sezonda daha büyük başarılar kazanacaklarına inandıklarını dile getiren Sayar, "İki sezondur mücadele ettiğimiz Süper Lig'de tecrübe kazandık. Bu sezon hedefimiz kazandığımız tecrübeyle lig sıralamasında daha üst sıralarda yer almak. Takımı, Bursa Nilüfer Belediyespor'dan Çetin Çelik, Romanya'dan Oleksandr Yuzhbabenko, Göztepe'den kaleci Stanko Kljajic ve Antalyaspor'dan Adnan Tayfur ile güçlendirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Ömer Sayar, taraftarın desteğine her zaman güvendiklerini vurgulayarak, "Yeterli sponsor desteğini bulamıyoruz. Her zaman bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz cefakar taraftarımızdır. Bu sezon da inşallah taraftarımız bizim itici gücümüz olacaktır. Özellikle son iki sezonda bu zorlu yolda bize destek olan tüm kurum, kuruluş ve kişilere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.