AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'da, Hakan Günal'dan boşalan antrenörlük görevine Sırp Vladimir Piki Stanojeviç getirildi.

Amasya Taşova YİBO Sportif Direktörü Sercan Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki sezon takımda antrenörlük yapan ve büyük başarılara imza attıkları Hakan Günal ile yollarının ayrılmasının ardından görevi en şekilde yapacak tecrübeli ve deneyimli bir hoca ile devam etmek istediklerini söyledi.

Yaptıkları değerlendirmeler sonucu bu sezon yabancı bir hoca ile çalışma kararı aldıklarını belirten Şenel, "Bize katkı sağlayıp daha yukarılara taşıyacağına, bilgi ve tecrübesine inandığımız, bir dönem Sırp Milli Takımı'nda da görev yapmış olan Vladimir Piki Stanojeviç ile anlaşarak takımımızın başına getirdik. Yeni hocamızla hem ligde hem Türkiye Kupası'nda hem de ilk defa mücadele edeceğimiz EHF Challenge Kupası'nda başarılı olmak istiyoruz." dedi.

Şenel, Stanojeviç'in gelecek hafta başında Taşova'ya gelerek çalışmalarına başlayacağını, yardımcılığını ise Muhammet Bakır'ın yapacağını kaydetti.