61saat.com’dan SICAK BİLGİLER

Türkiye Futbol Federasyonu etik kurulunun kamuoyuna sızan raporları, Trabzonspor’da 24 Aralık mali genel kurul ile ilgili senaryoları da bozdu.

Özellikle adları iddianamede yer aldığı gerekçesi ile Başkan Sadri Şener ile As Başkan Nevzat Şakar’ın istifasını isteyen bir grup, etik kurulu raporunda Trabzonspor’un tertemiz olduğuna dair kanaat getirmesi ile, bu ısrarlarından şimdilik vaz geçti.

Etik kurulunun Trabzonspor’un hiçbir şike teşebbüsünde bulunmadığı, teşvik teşebbüsü içerisinde de olmadığı hatta şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesi ile ilgili imalarda bulunan raporu Trabzonspor’da yönetimi karşı grupların bütün hesaplarını alt üst etti.

24 Aralık mali genel kurula etik kurulu şimdi damgasını vuracak.

Mevcut yönetim, Etik kurulunun raporunu çoğaltıp, genel kurulda üyelere dağıtmayı planlıyor. Ancak bu şu anda düşünce aşamasında.

Özellikle 24 Adalık genel kurulunda iddianamede adları olduğu gerekçesi ile Başkan Şener ile As Başkan Şakar’ı köşeye sıkıştırmayı planlayan grupların etik kurulu raporu ile bu hamlelerini şimdilik kaydıyla rafa kaldırdıkları da gözlemleniyor.

Sadri Şener’in ve yönetiminin ciddi ölçüde elini güçlendiren etik kurulu raporundan sonra;

Mevcut yönetim 24 Aralık genel kurulunda olağanüstü genel kurula zorlanamayacak.

Şampiyonluk kupasının alınması ile ilgili güç birliği 24 Aralık genel kurulunda yönetimin organizasyonu ile gerçekleştirilecek

Mali durum ile ilgili tartışmalarda ise yönetim elindeki gerçekçi verilerle genel kurul delegelerini bilgilendirecek.

KONUYLA İLGİLİ DİĞER HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN