ONUR, ANTALYA KAMPINDA İMZALAYACAK
Trabzonspor, bir süredir iç transferde görüşme halinde olduğu Onur Recep Kıvrak ile her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcunun 2013 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatan bordo – mavililer, oyuncuya yıllık 1.4 milyon Euro verecek. Başkan Sadri Şener de Onur ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Beşiktaş’ın bu futbolcuyla ilgilendiği söylendi ama Yıldırım Demirören ile konuştum böyle bir şey yok. Onur bizim oyuncumuzdur” dedi.

 

TRABZONSPOR’UN ANTALYA KAMPI BAŞLADI
Öte yandan Trabzonspor’un 7 günlük Antalya kampı bugün başladı. Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte Antalya’ya gelen 6 futbolcu Sercan, Serkan, Mustafa, Giray, Ferhat ve Bora, bu akşam otele yerleşti. Diğer futbolcuların ise yarın kampa geleceği ve ilk antrenmanın yarın yapılacağı belirtildi.

 


EREN ALBAYRAK ORDUSPOR’A
Bu arada bordo – mavili takımın sezon başında Bursaspor’dan transfer ettiği Eren Albayrak, sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamamıştı. Bu nedenle oynamak istediğini söyleyen Eren Albayrak’ın teknik direktör Şenol Güneş ile konuşarak, izin istediği ve tecrübeli teknik adamın da genç futbolcunun kiralık olarak başka takıma gitmesine izin verdiği belirtildi. Eren’in Orduspor’la sezon sonuna kadar kiralık oynama konusunda anlaşmaya vardığı ve bu futbolcunun küçük sorunların aşılması durumunda Orduspor’un devre arası kampına katılacağı belirtildi.