Emre'nin kadroda yer aldığı mücadelede Arda Turan forma giymeyecek.

La Liga'da lider Barcelona'yı takibini sürdüren Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 5. maçında bu akşam TSİ 22.05'te Hapoel Tel Aviv'i konuk edecek.

Grupta yaptığı 4 maçta 9 puan toplayan Atletico Madrid, 4. hafta mücadelesinde Academica'ya yenilmiş ve Avrupa Kupaları'ndaki 16 maçlık galibiyet serisi sona ermişti.

Başkent ekibi, konuk edeceği Hapoel Tel Aviv'i yenmesi halinde bitime 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Grubun diğer maçında ise 4 puanlı Academica, 9 puanlı Plzeň'i konuk edecek. Bu maçın sonucuna göre de; Atletico'nun maçını kaybetmesi veya berabere bitirmesi bile gruptan çıkmasına engel teşkil etmeyecek.

Arda yok, Emre kadroda
Öte yandan, Atletico Madrid'de forma giyen milli oyuncularımızdan Arda Turan bu maçta forma giymeyecek. Teknik direktör Diego Pablo Simeone, Avrupa Ligi'nde dinlendirmeyi tercih ettiği yıldızlarına bu maçta da görev vermeyecek.

Attığı gollerle dikkat çeken Arda'nın yanı sıra; Godín, Filipe, Gabi, Arda, Juanfran ve Falcao da kadroda yer almayan isimler oldu.

Bir diğer milli futbolcumuz Emre Belözoğlu ise diğer maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmada da 18 kişilik kadroda yer aldı. Tecrübeli futbolcunun maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.