RİZE (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig 8. haftasında yarın deplasmanda Bursa Osmangazi Belediyespor ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik'in antrenörü Ali İhsan Tekin, ligde galip gelerek Avrupa kupası maçına moralli çıkmak istediklerini söyledi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son oynanan Zağnosspor mücadelesini kazanarak şampiyonluk yarışında yollarına devam ettiklerini belirtti.

Maçın zorluk derecesinin yüksek olacağına dikkati çeken Tekin, "Şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden biriyle daha oynayacağız. Ligde toplamamız gereken 14 puanın 11'ini toplayabildik ve puan kaybına tahammülümüz yok. Rakibimiz aldığı sonuçlarla dikkat çeken bir takım. Sonuna kadar mücadele etmek zorundayız." dedi.

Tekin, lig ve Avrupa yarışını birlikte götürecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, "Bursa Osmangazi Belediyespor maçında galip gelerek, Avrupa kupası maçına moralli çıkmak istiyoruz. Takımda her şey yolunda. Olga'nın dışında eksiğimiz yok. Avrupa mücadelesi öncesi taraftarlarımızı takıma destek olmaya çağırıyoruz. Bursa'da yalnız kalmak istemiyoruz." diye konuştu.

Ardeşen Gençlik, ligin ardından 13 Kasım Pazar günü Avrupa Challenge Kupası 3. tur ilk maçında sahasında Karadağ'ın WHC Danilovgrad takımıyla karşılaşacak.