İkinci yarıdaki 4 maçlık galibiyet serisinin tesadüf olmadığını kanıtlamak isteyen Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta da takımdan oldukça umutlu. Başkan Usta, takımın şu andaki konumunun kendileri için yeterli olmadığını belirterek, "Şu anda 4 maçta yakalanan havayı görünce mutlu oluyoruz. Geriye baktığımızda ise biraz üzgünüz ancak önümüzde başaracak çok şeyimiz var. Şu anda itibariyle bir şey başarmadık. Özellikle gelecek yılki hedeflerimiz çok büyük. Bu sezon, gelecek yılın iskeletini oluşturmak en büyük amacımız" dedi. Usta, sezon başındaki taraftar cezaları nedeniyle takımına destek veremeyen taraftarların şu anda sahiplenme duygusunu en üst seviyede yaşadığını da vurgulayarak, şöyle devam etti:

TARAFTAR BİZİ HEYECANLANDIRIYOR
"Bu tür dar boğazlardan geçilen dönemlerde en etkileyici unsur taraftarlarımızdır. Onların heyecanı ve coşkusu bizi de heyecanlandırıyor. Gönül istiyor ki başarı hemen gelsin ama uzun soluklu bir yapılanma içerisindeyiz. Gençlerimizin gurur duyacağı, göğsünü gere gere dolaşacağı bir Trabzonspor'u inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." Başkan Muharrem Usta, taraftarları Alanyaspor maçına da davet ederek "Yeni stat yeni hayat. İnanın, yılların karamsar havası sizlerle dağılacak. Takıma destek için arkadaşlarını al Medical Park Arena'da ol" dedi.

BİLETLERE HÜCUM
Fırtına sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçına büyük önem veriyor. Gaziantepspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle 11 bin 500 taraftarın maça giriş yasağı almasına rağmen dolu tribünler önünde oynamak isteyen bordo-mavili kulübün, yaptığı çağrılara taraftarları da olumlu yanıt verdi. Bilet satış gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, "Takımımızın yalnız olmadığını göstereceğiz" diyerek, biletlere akın etti. Şu ana kadar kombinelerle birlikte 20 bine yakın biletin satıldığı öğrenilirken, maç saatine kadar bu sayının daha da artması bekleniyor.