UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda deplasmanda Fransa temsilcisi Lille ile berabere kalarak, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazanan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. 29. yaş günün kutlayan Halil Altıntop'a sürpriz doğum günü partisi yaptılar.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in İstanbul'da olması nedeniyle Bordo-mavililer Galatasaray maçı hazırlıklarını yardımcı antrenör Şeref Çiçek yönetiminde başladı. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Vittek, Tayfun Cora ve Celustka katılmadı. Murat Tosu ise takımdan
ayrı olarak koşu yaptı. Lille maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yürüyüşün ardından soyunma odasına giderken diğer oyuncular ise Galatasaray maçına yönelik çalışma yaptı.

Öte yandan Bordo-mavililer 29. yaş gününü kutlayan Halil Altıntop'a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Antrenman sahasında yapılan doğum günü kutlamasında, takım arkadaşları Halil Altıntop'u tebrik ederken doğum günü pastasının ilk dilimini ise takım kaptanı Tolga Zengin'in elinden yedi.

Bordo-mavililer Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.