ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor'da yeni transferler Matus Bero ve Luis Ezequiel Ibanez, ilk 11'de görev yaptı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 3. haftasında sahalarında 2-0 yenildikleri Osmanlıspor maçının ilk 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti.

Yanal, defanstaki Okay Yokuşlu'nun yerine Ibanez'e, orta sahada ise Yusuf Erdoğan'ın yerine Bero'ya forma verirken, geçen hafta ilk kez 11'de oynayan Güney Koreli yeni transfer Hyun Jun Suk da sahadaki yerini aldı.

Yeni transferlerden Ramil Sheidaev ile Serge Akakpo'yu 18 kişilik kadroya dahil etmeyen Yanal, Senegalli futbolcu Dame N'Doye'u ise yedek kulübesinde oturttu.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları karşılaşmanın kadrosunda bir değişiklik yaptı. Kalpar, orta sahada Ismail Aissati'nin yerine Deniz Vural'a görev verdi.


- Alanya Oba Stadı'nda ilk maç


Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor, Alanya Oba Stadı'nda ilk kez seyircisiyle buluştu.

Sezonun ilk maçında Beşiktaş deplasmanına gider turuncu-yeşilliler, ikinci haftada Alanya Oba Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Antalyaspor ile yaptığı karşılaşmayı rakibinin sahasında oynadı. Aytemiz Alanyaspor, 3. haftada ise deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı.

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor, tarihlerinde ilk kez Süper Lig'de karşı karşıya geldi.


- Stadın yarısı doldu


Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada, stadın yarısı doldu.

Ev sahibi ekip taraftarları, 10 bin 842 bin kişi kapasiteli Alanya Oba Stadı'nın yarısını doldururken, tribünlerdeki boşluklar dikkati çekti. Müsabakayı ayrıca, 250'ye yakın Trabzonspor taraftarı da izledi.

Bu arada mücadele öncesinde emniyet birimlerinin stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.