Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi, 1 Mayıs’ta olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Başkan Adayı Hüseyin Balaban ve ekibi, seçim çalışmalarını ise hız kesmeden sürdürüyor. Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu ziyaret eden Balaban, ardından Beşikdüzüspor Başkanı Çetin Eksert, Yeşilköyspor Başkanı Alparslan Gündoğdu ve Büyüklimanspor Kulüp Başkanı Hasan Bahadır ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.
 
PROJELERİNİ ANLATIYOR
Başkan Adayı Hüseyin Balaban, görüştükleri isimlerden talepleri aldıklarını ifade ederek, projelerini anlattıklarını söyledi. Çıktıkları yolda sağlam adımlarla ilerlediklerini belirten Balaban, “ASKF’de bir dizi sorunlar var. Biz de bu sorunları çözmek için göreve geliyoruz. Görüştüğümüz isimlere projelerimizi sunduğumuzda olumlu tepkiler alıyoruz. Kulüp başkanlarımız da sorunları biliyorlar ve bu sorunların çözümü için yeni bir kan değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşünüyorlar” dedi.
 
SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR
Balaban, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şuan görevde bulunan mevcut ASKF Başkanı Cahit Erdem, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Hangi kulüp yöneticileriyle bir araya geldi? Kimlerin yardımına koştu? Cevabı olmayan bu soruların hepsini biz hayata geçireceğiz. Biz amatörden almak için değil amatöre vermek için göreve talip olduk. İnşallah da seçimden sonra göreve geldiğimizde bu söylemlerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.