Bandırmaspor-Giresunspor maçından gol sesi çıkmadı.
TFF 1. Lig’in 10. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı.

Stat: Bandırma 17 Eylül
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Candaş Elbil xx, Murat Ergin Gözutok xx
Bandırmaspor: Ali Türkan xx, Yiğit Gökoğlan xx (Alex dk. 78 x), Doğan Karakuş xx, Özgür Çelik xx, Serkan Sözmen xx, Costa (Furkan Soyalp dk. 62 x), Da Silva xx, Fehmi Güngör xx, Kıvanç Karakaş xx, Ömer Kandemir xx, Atabey Çiçek x (Feridun Kıroğlu dk. 18 x)
Teknik Direktör: Feyyaz Uçar
Giresunspor: Eser Altın xx, Cihan Can xx (Salih Sefercik dk. 79 x), Dimitriadis xx, Guido xx (Volkan Okumak dk. 46 x), David xx, Özgür Özcan xx, Rızvan Şahin xx, Sandro xx (Nemanja dk. 56 x), Onur Demir xx, Igors xx, Hüsamettin Tut xx
Sarı kartlar: Onur Demir, Igors, Hüsamettin Tut (Giresunspor), Özgür Çelik, Kıvanç Karakaş (Bandırmaspor)
...
MAÇIN ARDINDAN
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Maça baktığımız zaman kötü bir oyun oynadık bugün. İlk yarıda yakaladığımız bir kaç net pozisyonumuz vardı ama onları belki değerlendirseydik farklı bir oyun anlayışımız olabilirdi. Rüzgarlı bir hava. Kötü oynadık ama buna rağmen bir puan aldık. Aldığımız bir puandan dolayı mutluyum ama Bandırmaspor takımını kutlamak istiyorum. Feyyaz hoca geldikten sonra bir hava yakalayıp motive olmuşlar. Özelikle kadro dışı kalan oyuncuları oynatarak çok büyük bir iş yapmış Feyyaz hoca. Çabuk oyunculara karşı savunmamızda iyi pozisyonlar verdik. Belki bizim oyun anlayışımız bu değildi. Daha farklı ayağa iyi oynayan, çok çabuk kontraya çıkan bir anlayışımız vardı bugün, bunları yapamadık. Maçın geneline baktığımızda vasat bir oyun oynadık. İyi oyunlarından dolayı Bandırmaspor’u kutluyorum. Bandırmaspor’a bundan sonra başarılar diliyorum. Biz de burada kötü oynayıp bir puan aldığımız için mutluyum" dedi.

"TÜRK OYUNCULARA ÖNEM VERMEK LAZIM"
Bir basın mensubunun, ’Oyun içerisinde yabancılarla dil konusunda bir anlaşmazlık var mı?’ sorusunu yanıtlayan Kaplan, "Ülkemize şöyle bir baktığımız zaman 14 tane yabancı oyuncu Süper Lig’de oynuyor. Bizim ligimizde 5 yabancı oynuyor, 5 yabancı kulübeye çıkarabiliyorsun. Ben şahsen karşıyım. Türk oyunculara önem vermek lazım. Onların önünü açmak lazım. Atabey geçen sene benim oyuncumdu. Emre’yi yıllar önce ben Bakırköyspor’dan, 3. Lig’den almıştım. Biz kendi oyuncularımıza önem vermemiz lazım. Kendi oyuncularımızın önünü açmamız lazım. Buraya yabancı oyuncu getiriyorsan kaliteli getirmek lazım. Getirip yedek soyunduruyorsan bana göre yanlış bir şey ama dil problemi yüzde yüz yaşıyoruz. Anlaşmak için İngilizce veya Portekizce kursuna gideceğiz ama yine söylüyorum yabancı kontenjanını iyi ayarlamak lazım" şeklinde açıklama yaptı.
(İHA)