Katalan ekibi Barcelona'nın savunmacısı Dani Alves, Arjantinli yıldız Lionel Messi ile Brezilyalı Neymar'ın birlikte oyanayacağı günü iple çektiğini belirtti.

İspanyol basınına Neymar'ı Barcelona'da görmek istediğine yönelik açıklamalar yapan Dani Alves, "Neymar ve Messi'yi Camp Nou'da birlikte oynarken görmek istiyorum. Onunla birlikte Barcelona dünyanın en iyi 2 hücum futbolcusuna ev sahipliği yapabilir. Umarım çok yakında istediğimiz gerçekleşir ve Neymar da aramıza katılır" dedi.

GİZLİ SÖZLEŞME İMZALANDI İDDİASI

İspanyol Sport gazetesindeki habere göre; Bu doğrultuda harekete geçen Barcelona Başkanı Sandro Rossell'in Santos kulubü ile hali hazırda gizli bir anlaşma imzaladığı iddia edilirken, Santos'un bu sözleşmeye uymaması halinde 40 milyon euro tazminat ödemesi gerekeceği ifade edildi.

Brezilya'nın Santos ekibinde forma giyen ve adı sürekli Avrupa'nın önde gelen takımları ile anılan 20 yaşındaki Neymar'ı transfer etmek için Barcelona'nında fırsat kolladığı ve yıldız futbolcuyu Camp Nou'a getirmek istediği biliniyordu..