Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca, “Başakşehir sahasında güçlü oynayan bir ekip. Bizim için önemli olan kendi oyunumuzu oynamak” dedi.
Shakhtar Donetsk, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında yarın deplasmanda Fatih Terim Stadı’nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ukrayna ekibi Başakşehir maçı öncesinde son antrenmanını gerçekleştirerek, maç saatini beklemeye başladı.
Karşılaşma öncesinde Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca ve Shakhtar Donetsk kalecisi Andriy Pyatov basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Avrupa Ligi’nde devam etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Teknik Direktör Paulo Fonseca, “Başakşehir kendi sahasında güçlü oynayan bir ekip. Bizim için önemli olan kendi oyunumuzu oynamak. Maçta ne olursa olsun kendimiz olarak oynamalıyız. Yarın çok güzel bir maç olacak” dedi.
Küçük takım, büyük takım fark etmeksizin aynı ciddiyetle oynayacaklarını belirten Fonseca, “Benim için sonuç değil, daha çok çalışmak önemli. Yarın iyi sonuç almak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Andriy Pyatov ise taktiklerinin eskiye göre değiştiği belirtti. Pyatov, Türkiye’ye sık sık geldiği ve ikinci evi gibi gördüğünü söyledi.
(İHA)