Devler Ligi'nde göstereceği performans yakından izlenen BATE Borisov kendi evinde Alman futbolunun en gözde ekibi olan Bayern Münih'i 3-1 ile geçerek sürprizlerine devam etti.  Dinamo Stadı'nda oynanan ve Aleksandar Stavrev'in yönettiği mücadelede Aleksandr Pavlov 23. dakikada takımını 1-0 öne geçirirken ev sahibi ekibin ikinci sayısı 78. dakikada Vitaliy Rodionov'dan geldi. Konuk ekip Bayern Münih 90. dakikada Claudio Pizarro'nuın attığı gole farkı bire indirdi ancak hemen toparlanan ev sahibi ekip Bressan Renan Bardini'nin attığı golle farkı ikiye çıkardı ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

Karşlaşmaya iyi başlayan Beyaz Rus ekibi, 23. dakikada 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Aleksandr Pavlov'un attığı golle 1-0 öne geçtti ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ilk yarıda da olduğu gibi disiplinli oyun tarzından taviz vermeyen BATE Borisov oyunun kontrolünü iyice eline alırken 78. dakikada Vitaliy Rodionov sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Jupp Heynckes yönetimindeki Bayern Münih 90. dakikada Claudio Pizarro ile farkı bire indirdi. Bu golün ardından Bayern Münih beraberliği yakalamak için tüm gücüyle rakibinin üzerine saldırırken Bressan Renan Bardini'nin attığı gol ev sahibi ekibi tekrar rahatlattı ve BATE Borisov attığı 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Devler Ligi'nde F Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Lille'i deplasmanda 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken BATE Borisov, ikinci haftada da Alman devi Bayern Münih engelini de geçerek puanını 6'ya yükseltti ve 2. hafta sonunda zirveye kuruldu. Devler Ligi'ndeki ilk maçında kendi evinde La Liga ekiplerinden Valencia'yı 2-1 ile geçerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Bayern Münih, deplasmanda aldığı mağlubiyetle üç puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta mücadelesinde Bayern Münih deplasmanda Lille takımına konuk olurken, Bate Borisov İspanyol temsilcisi Valencia ile kendi evinde kozlarını paylaşacak.